Ακούστε το «I Wanna Be A Star», τη συμμετοχή της Κύπρου στη Junior Eurovision 2017

Πριν από λίγο στον επίσημο λογαριασμό της Junior Eurovision στο YouTube ανέβηκε η συμμετοχή της Κύπρου στο φετινό διαγωνισμό, I Wanna Be A Star. Το τραγούδι όπως σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενα άρθρα μας υπογράφει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου βετεράνος του διαγωνισμού της Eurovision, ενώ το ερμηνεύει η 13χρονη Νικόλ Νικολάου από τη Λεμεσό. Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού σκηνοθετήθηκε από τον Γιώργο Γκάβαλο, ενώ τη διεύθυνση φωτογραφίας είχε ο Δημήτρης Κατσαίτης και οι δύο πολύ έμπειροι στο χώρο τους. Αυτή θα είναι η ένατη συμμετοχή της Κύπρου στη Junior Eurovision που φέτος κλείνει 15 χρόνια ζωής. Η καλύτερη θέση της Κύπρου είναι η όγδοη, και την πέτυχε δύο φορές (2004 και 2006). Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 26 Νοεμβρίουστην Τιφλίδα και σε αυτή θα λάβουν μέρος 16 χώρες.

Παρακάτω δείτε το βίντεο κλιπ της κυπριακής συμμετοχής, αλλά και την αποκλειστική συνέντευξη που μας έδωσε η Νικόλ Νικολάου πριν από λίγες ημέρες:

Εμάς μας αρέσει πολύ, εσείς ποια πιστεύετε ότι θα είναι η τύχη του στο διαγωνισμό;

Επιμέλεια κειμένου: Infe Greece (Γιάννης Αργυρίου)

 

Andreas Korypas

Πρόεδρος του INFE Cyprus και αρθρογράφος. Μηχανολόγος Μηχανικός Ενεργειακής Τεχνολογίας. Αγαπώ το θεσμό της Eurovision από μικρός. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι τα καλύτερα νέα για τον αγαπημένο θεσμό.