Ολλανδία 2018: Με τον Waylon στη Λισαβόνα!

Και ο κλήρος πέφτει στον…. Μα ποιον άλλο φυσικά από τον Waylon ο οποίος θα κυματίζει την ολλανδική σημαία στη Eurovision 2018 στη Λισαβόνα!

Δεν χρειάζονται πλέον περιττές σκέψεις, καθώς ο Ολλανδικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας AVROTROS επιβεβαίωσε ότι ο καλλιτέχνης Waylon θα είναι ο εκπρόσωπος της χώρας στο διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision το 2018 στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας. Μετά από ένα μυστήριο βίντεο που δημοσιεύτηκε στις 9 Νοεμβρίου, με έναν άντρα μουσικό, έγινε γρήγορα σαφές ότι ο Waylon ήταν το εν λόγω άτομο.

Η Ολλανδία είναι η 4η χώρα που αποκάλυψε τον εκπρόσωπο της για την Eurovision 2018, και ο Waylon είναι ο πρώτος άνδρας καλλιτέχνης που θα παρουσιαστεί.

Ο Waylon δεν είναι ξένος στη σκηνή της Eurovision, καθώς ήταν μέρος του σχηματισμού The Common Linnets, μαζί με την Ilse DeLange, οι οποίοι κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision 2014 στην Κοπεγχάγη της Δανίας με το τραγούδι τους Calm after the storm.


Ο Waylon εξέφρασε το ενδιαφέρον του να επιστρέψει στον διαγωνισμό αρκετές φορές. Τώρα που πήρε το εισιτήριο το μόνο που μένει είναι σκληρή δουλεια για να δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα τον Μάιο.

Spyros Petrou

Μέλος του INFE Cyprus και αρθρογράφος. Ιδιώτης Διαιτολόγος-Διατροφολόγος. Πάθος του η Eurovision από μικρός.