Σε ποια θέση εμφανίζεται η Κύπρος την Κυριακή??

Η κλήρωση για να καθορίσει την σειρά με την οποία θα εμφανιστούν τα τραγούδια, έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης του  Junior Eurovision Song Contest 2017. Κατά την τελετή έναρξης επιλέχθηκαν τυχαία τα πρώτα και τα τελευταία τραγούδια, όπου η Κύπρος θα ανοίξει και η Ιταλία θα κλείσει τον διαγωνισμό.

Τη Νικόλ συνόδευαν η αρχηγός της Κυπριακής αποστολής Μαρία Χάρη, και ο αναπληρωτής αρχηγός Ανδρέας Αναστασίου που είναι και ο συνθέτης της περσινής συμμετοχής της Κύπρου. Αύριο η Νικόλ Νικολάου θα πραγματοποιήσει την πρώτη της πρόβα στη σκηνή του Olympic Palace. Την Παρασκευή 24/12 το απόγευμα, θα μπορείτε να ψηφίζετε την συμμετοχή της Κύπρου, μέσω της διαδικτυακής ψηφοφορίας που θα πραγματοποιηθεί στον επίσημο ιστότοπο του διαγωνισμού junioreurovision.tv.  Η ψηφοφορία αυτή θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος του διαγωνισμού την Κυριακή, και θα αποτελεί το 50% της συνολικής βαθμολογίας. Το άλλο 50% θα προκύψει από τις ψήφους των κριτικών επιτροπών.

Η τελική κατάταξη του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision Junior 2017 εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση και έχει ως εξής:

 1. Κύπρος
 2. Πολωνία
 3. Ολλανδία
 4. Αρμενία
 5. Λευκορωσία
 6. Πορτογαλία
 7. Ιρλανδία
 8. F.Y.R. Μακεδόνιας
 9. Γεωργία
 10. Αλβανία
 11. Ουκρανία
 12. Μάλτα
 13. Ρωσία
 14. Σερβία
 15. Αυστραλία
 16. Ιταλία

Spyros Petrou

Μέλος του INFE Cyprus και αρθρογράφος. Ιδιώτης Διαιτολόγος-Διατροφολόγος. Πάθος του η Eurovision από μικρός.