Αζερμπαϊτζάν 2019: Ακούστε το τραγούδι «Truth» του Chingiz Mustafayev!

Κυκλοφόρησε η επόμενη συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν για τον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με τίτλο «Truth» και ερμηνευτή τον Chingiz Mustafayev.

Δείτε το βίντεο κλιπ του «Truth» παρακάτω:
Λίγα λόγια για τον Chingiz Mustafayev

O Chingiz Mustafayev γεννήθηκε στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Είναι κιθαρίστας, τραγουδιστής και τραγουδοποιός. Tο 2007 σε ηλικία 16 ετών κέρδισε τoν έβδομο κύκλο της δημοφιλής εκπομπής Yeni Ulduz (New Star). Το 2011 συμμετείχε στο εθνική επιλογή του Αζερμπαϊτζάν και έφτασε μέχρι το ημιτελικό. Το 2016 συμμετείχε στο «The Voice” Ουκρανίας  και δυστυχώς έφτασε μέχρι τα Battles. O Chingiz εμφανίζεται συχνά με το συγκρότημα του Palmas. Συνδυάζουν παραδοσιακούς ήχους του Αζερμπαϊτζάν και τουρκικού λαϊκού ήχου με φλαμένκο κιθάρα και ροκ και ποπ στοιχειά. Πρόσφατα, ο Chingiz επικεντρώθηκε στην καριέρα του ως σόλο  τραγουδιστής της pop. Τον περασμένο μήνα κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι «Tenha gezen».

Andreas Korypas

Γραμματέας του INFE Cyprus και αρθρογράφος. Μηχανολόγος Μηχανικός Ενεργειακής Τεχνολογίας. Αγαπώ το θεσμό της Eurovision από μικρός. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι τα καλύτερα νέα για τον αγαπημένο θεσμό.