Υποψήφια στα Global Social Awards της Πράγας η Τάμτα!

Η Τάμτα, η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου στο 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση στην Ευρώπη τόσο με το «Replay» όσο και με το μοναδικό της στυλ. Μάλιστα, είναι υποψήφια στα φετινά Global Social Awards που θα διεξαχθούν στις 29 Μαΐου στην Τσεχία στο Forum Karlin της Πράγας. 

Πιο συγκεκριμένα, η Τάμτα είναι υποψήφια στην κατηγορία «Inspiration & Influence» χάρη στον ιδιαίτερο χαρακτήρα του προφίλ της στο Instagram αλλά και της μοναδικής προσωπικής ιστορίας της. Μπορείτε να την ψηφίσετε εδώ.

Την ίδια στιγμή έχουν ήδη δημοσιευτεί αφιερώματα και στον Τύπο άλλων χωρών σχετικά με την πορεία της καλλιτέχνιδας και την συμμετοχή της στην φετινή Eurovision. Ανάμεσά τους η ABC.es μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Ισπανίας, η οποία έκανε ειδικό αφιέρωμα για την Τάμτα (δείτε εδώ) ενώ κι ένα από τα πιο γνωστά μουσικά κανάλια της Πoλωνίας το 4fun.tv φιλοξένησε σε στήλη του δημοσίευμα για την ίδια. (δείτε εδώ)

Το «Replay» έχει ξεκινήσει δυναμικά με τους καλύτερους οιωνούς κι αυτήν την στιγμή πλησιάζει τις 1.000.000 προβολές στο YouTube ενώ βρίσκεται στην δεύτερη των τάσεων στην Ελλάδα. Ωστόσο η πορεία του δεν σταματά εκεί αφού μπήκε και στις τάσεις άλλων χωρών ενώ άνοδο καταγράφει και σε διαδικτυακές πλατφόρμες όπως στα iTunes. 

 

Giannis Kostikas

Απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής σχολής.