Αρμενία 2019: Ακούστε το «Walking Out» της Srbuk!

Σήμερα στο επίσημο κανάλι της Srbuk στο Youtube αποκαλύφθηκε το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Αρμενία στο διαγωνισμό της Eurovision 2019. Η Srbuk θα είναι η εκπρόσωπος της Αρμενίας με το τραγούδι «Walking Out».

Δείτε το βίντεο κλιπ του “Walking Out” της Srbuk:

H Srbuhi Sargsyan είναι επαγγελματικά γνώστη με το ψευδώνυμο Srbuk. Η Srbuk γεννήθηκε στο Γερεβάν της Αρμενίας, είναι 24 χρονών και επαγγέλλεται τραγουδίστρια. Σπούδασε στο Ωδείο Κρατικής Σχολής του Γερεβάν, όπου εκεί έμαθε να παίζει το μουσικό όργανο Qanun. Το 2011 συμμετείχε στο X factor Αρμενία και τερμάτισε στην δεύτερη θέση. To 2018 συμμετείχε στο Ουκρανικό The Voice όπου τερμάτισε στην 4η θέση. Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Αρμενίας στις 01 Δεκεμβρίου αποκάλυψε ότι η εκπρόσωπος της Αρμενίας στην Eurovision 2019 θα είναι η Srbuk. Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι η θα ερμηνεύσει το τραγούδι «Walking Out».

Η Srbuk θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού στις 16 Μάιου.

Andreas Korypas

Γραμματέας του INFE Cyprus και αρθρογράφος. Μηχανολόγος Μηχανικός Ενεργειακής Τεχνολογίας. Αγαπώ το θεσμό της Eurovision από μικρός. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι τα καλύτερα νέα για τον αγαπημένο θεσμό.