Η συνέντευξη της Τάμτα στην KAN 11 (video)

Στο Τελ Αβίβ έχει ταξιδέψει η Τάμτα για τα γυρίσματα της καρτ ποστάλ της κυπριακής συμμετοχής που πραγματοποιήθηκαν στην Eilat. Το concept ονομάζεται Dancing Israel όπου οι 41 φετινοί συμμετέχοντες θα χορεύουν μαζί με ομάδα χορευτών σε διάφορα σημεία του Ισραήλ. Μέσω αυτών θα αναδεικνύονται μνημεία κι ήχοι της διοργανώτριας χώρας.

Επί τη ευκαιρία του ταξιδιού της Τάμτα στο Τελ Αβίβ η παρουσιάστρια της ΚΑΝ Shani Nachshony Zintchenko, μπόρεσε να συνομιλήσει μαζί της σχετικά με τα σχέδια της για τον διαγωνισμό.

Η Τάμτα ανέφερε ότι είναι χαρούμενη που είναι μέρος του διαγωνισμού αφού η Eurovision την περιτριγυρίζει από καιρό και συνέχισε:

Δεν νιώθω πίεση λόγω της δεύτερης θέσης της Ελένης, θέλω μόνο να πάω και να το απολαύσω. Το τραγούδι μου είναι pop και δεν νομίζω ότι κάθε τραγούδι πρέπει να έχει κάποιο μήνυμα ή σημασία. Είμαι σίγουρη ότι θα υπάρχουν πολλά τέτοια τραγούδια κι εγώ θα είμαι εκείνη που θα σας διασκεδάσω.

Δεν πιστεύω ότι το τραγούδι σαν μελωδία έχει σχέση με το Fuego αλλά κι αν είχε είμαι χαρούμενη γιατί είναι υπέροχο τραγούδι και νιώθω μια χαρά με αυτό.

Θεωρώ ότι σαν γυναίκα έχω πολλά να πω κι ίσως να είμαι έμπνευση για κάποιους ανθρώπους.

Για εμένα η Ελλάδα κι η Κύπρος είναι το ίδιο και πιστεύω ότι η Ελλάδα κι η Γεωργία θα με στηρίξουν. Νομίζω ότι η Ελλάδα, η Κύπρος, η Γεωργία και το Ισραήλ είμαστε πολύ κοντά. Θερμοί κι θορυβώδεις άνθρωποι και νιώθω σαν να είμαι σπίτι μου.

Δείτε όσα είπε και στο video:

Giannis Kostikas

Απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής σχολής.