Σουηδία 2018: Ακούστε αποσπάσματα από τα τραγούδια του 1ου ημιτελικού του Melodifestivalen.

Το Melodifestivalen για ακόμη μια χρονιά είναι γεγονός. Δύο μέρες μας χωρίζουν από την διεξαγωγή του πρώτου ημιτελικού της εθνικής επιλογής της Σουηδίας για την Eurovision 2018.  Όπως κάθε χρόνο, η Πέμπτη είναι η μέρα που δημοσιεύετε μονόλεπτο απόσπασμα από το τραγούδι του κάθε συμμετέχοντα. Έτσι λοιπόν αυτό το Σάββατο θα μεταδοθεί ζωντανά, από την πόλη Κάρλσταντ, ο πρώτος ημιτελικός του Melodifestivalen, όπου συμμετέχουν 7 καλλιτέχνες. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το μονόλεπτο απόσπασμα του κάθε διαγωνιζόμενου, παίρνοντας μια μικρή γεύση για το τι θα ακούσουμε στον μεθαυριανό ημιτελικό.

ΕΔΏ μπορείτε να ακούσετε τα μονόλεπτα snippets των 7 τραγουδιών.

Λίγα Λογία για το Melodifestivalen:

Το Melodifestivalen αποτελείται από 6 διαγωνιστικές βραδιές. 4 ημιτελικούς (όπου 2 καλλιτέχνες προκρίνονται στον τελικό και 2 στο σόου της δεύτερης ευκαιρίας), το σόου δεύτερης ευκαιρίας (όπου 4 καλλιτέχνες προκρίνονται στον τελικό) και τον μεγάλο τελικό όπου θα αναδείξει την συμμετοχή που θα εκπροσωπήσει την Σουηδία στο Κίεβο.

Andreas Korypas

Γραμματέας του INFE Cyprus και αρθρογράφος. Μηχανολόγος Μηχανικός Ενεργειακής Τεχνολογίας. Αγαπώ το θεσμό της Eurovision από μικρός. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι τα καλύτερα νέα για τον αγαπημένο θεσμό.