Κύπρος 2018: Ο INFE Κύπρου και Ελλάδας στην πρώτη συνέντευξη τύπου της Ελένης Φουρέιρα

Σήμερα ο Infe Κύπρου και Ελλάδος ήταν παρόντες στην πρώτη συνέντευξη τύπου της Ελένης Φουρέιρα που διοργάνωσε η εταιρία της Panik Records oπου πραγματοποιήθηκε στο «Σπίτι της Κύπρου» στην Αθήνα. Το «Σπίτι της Κύπρου» βρίσκεται στην οδό Ξενοφώντος 2Α, κοντά στην Πλατεία Συντάγματος. Ο χώρος είναι τμήμα της Κυπριακής Πρεσβείας και χειρίζεται εκπαιδευτικά και πολιτιστικά θέματα για το κοινό.

Την εκπρόσωπό μας συνόδευαν η υπεύθυνη της κυπριακής αποστολής στην Eurovision Εύη Παπαμιχαήλ, ο γενικός διευθυντής του ΡΙΚ Μιχάλης Μαραθεύτης και ο επικεφαλής του τμήματος public relations και marketing της Panik Entertainment Γιώργος Αρσενάκος.

Στην συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε πως το τραγούδι μας θα παρουσιαστεί σε 15 μέρες περίπου και ότι είναι δυναμικό, χορευτικό, μοντέρνο και περιέχει έθνικ στοιχεία και πιο συγκεκριμένα κλαρίνο. Η κυρία Παπαμιχαήλ επίσης δήλωσε ότι ο συνδυασμός της Ελένης με τον Άλεξ είναι μαγικός και ότι θα ξεσηκώσουν την Eurovision με το Fuego! Η καλλιτέχνης μας έδωσε και μια μικρή γεύση από το ρεφρέν: “Πηγαίνω ψηλά, τίποτα δεν με κατεβάζει, νιώθω τη φωτιά μέσα μου”! Επίσης δήλωσε πως της αρέσει η Έλενα Παπαρίζου, το Euphoria και το Heroes. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από την συνέντευξη: 

Πηγή φωτογραφιών: INFE Cyprus

Andreas Korypas

Γραμματέας του INFE Cyprus και αρθρογράφος. Μηχανολόγος Μηχανικός Ενεργειακής Τεχνολογίας. Αγαπώ το θεσμό της Eurovision από μικρός. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι τα καλύτερα νέα για τον αγαπημένο θεσμό.