Σουηδία 2018: Ακούστε αποσπάσματα από τα τραγούδια του 3ου ημιτελικού του Melodifestivalen.

Ήδη βρισκόμαστε στα μέσα της εβδομάδας και δυο μέρες μας χωρίζουν από την διεξαγωγή του τρίτου ημιτελικού της εθνικής επιλογής της Σουηδίας για την Eurovision 2018.  Όπως κάθε χρόνο, η Πέμπτη είναι η μέρα που δημοσιεύετε μονόλεπτο απόσπασμα από το τραγούδι του κάθε συμμετέχοντα. Έτσι λοιπόν αυτό το Σάββατο θα μεταδοθεί ζωντανά, από την πόλη Malmö, ο τρίτος ημιτελικός του Melodifestivalen, όπου συμμετέχουν 7 καλλιτέχνες. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το μονόλεπτο απόσπασμα του κάθε διαγωνιζόμενου, παίρνοντας μια μικρή γεύση για το τι θα ακούσουμε στον μεθαυριανό ημιτελικό.

Συνθέτες: Josefin Glenmark, Märta Grauers

Συνθέτες: Barbi Escobar, Costa Leon, Andreas ”Stone” Johansson

Συνθέτες: Jimmy Jansson, David Strääf, Markus Videsäter, Axel Schylström, Moncho

Συνθέτες: Fredrik Kempe, David Kreuger, Niklas Carson Mattsson, Jessica Andersson

Συνθέτες: Thomas G:son, Alexzandra Wickman

Συνθέτες: Linnea Deb, Peter Boström, Thomas G:son, Johanna ”Dotter” Jansson

Συνθέτες: Leopoldo Mendez, Jimmy Jansson, Palle Hammarlund

 

ΕΔΏ μπορείτε να ακούσετε τα μονόλεπτα snippets των 7 τραγουδιών.

 

Λίγα Λογία για το Melodifestivalen:

Το Melodifestivalen αποτελείται από 6 διαγωνιστικές βραδιές. 4 ημιτελικούς (όπου 2 καλλιτέχνες προκρίνονται στον τελικό και 2 στο σόου της δεύτερης ευκαιρίας), το σόου δεύτερης ευκαιρίας (όπου 4 καλλιτέχνες προκρίνονται στον τελικό) και τον μεγάλο τελικό όπου θα αναδείξει την συμμετοχή που θα εκπροσωπήσει την Σουηδία στο Κίεβο.

Andreas Korypas

Γραμματέας του INFE Cyprus και αρθρογράφος. Μηχανολόγος Μηχανικός Ενεργειακής Τεχνολογίας. Αγαπώ το θεσμό της Eurovision από μικρός. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι τα καλύτερα νέα για τον αγαπημένο θεσμό.