Ο χορηγός της κυπριακής συμμετοχής διοργάνωσε event για την Ελένη Φουρέιρα

Η Vitabiotics και τα συμπληρώματα διατροφής Perfectil ως επίσημος χορηγός της κυπριακής συμμετοχής στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, διοργάνωσε ένα VIP κοκτέιλ πάρτι για την φετινή εκπρόσωπο της χώρας Ελένη Φουρέιρα. Το πάρτι πραγματοποιήθηκε χθες στην Κύπρο από τον Όμιλο ΜSJ, αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Vitabiotics, στις 18:30 στο Cafe Mercedes της Λευκωσίας.

Καλεσμένοι ήταν αρκετοί συνεργάτες της εταιρείας Vitabiotics, δημοσιογράφοι καθώς και ο Κλείτος Κλείτου ο οποίος είναι σκηνοθέτης και παραγωγός της κυπριακής αποστολής στη Eurovision αλλά και η Βάσω Κομνηνού η οποία θα σχολιάσει τον φετινό διαγωνισμό μαζί με τον Κώστα Κωνσταντίνου

Στο λαμπερό αυτό πάρτι, η Υπεύθυνη Διαφήμισης και Επικοινωνίας του Ομίλου MSJ, Μαριλένα Κωνσταντίνου, καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Σώτος Ιακωβίδης, ευχαρίστησαν τους καλεσμένους για την παρουσία τους. Η Ελένη Φουρέιρα ήταν παρούσα κι ευχαρίστησε την εταιρεία για τη στήριξη της στην φετινή προσπάθεια ενώ εξέφρασε και την ιδιαίτερη αγάπη της για το νησί της Κύπρου. Κατά την αναχώρησή τους οι καλεσμένοι πήραν ως δωράκι μια μίνι σειρά προϊόντων από την εταιρεία.

Φυσικά ο InfeCyprus βρέθηκε εκεί με αποκλειστικό υλικό από το event:

 

 

 

H Ελένη ευχαρίστησε τον INFE Cyprus για την στήριξη του κι εμείς με την σειρά μας της υποσχόμαστε ότι θα είμαστε στο πλευρό της τον Μάιο που θα διαγωνιστεί στην Λισαβόνα με το Fuego.

 

Giannis Kostikas

Απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής σχολής.