ΙNFE Poll 2018: H ψηφοφορία ξεκινά αύριο!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ESCToday σε συνεργασία με το  INFENETWORK διεξάγουν για ακόμα μια χρονιά το Infe Poll. Πέρσι 18 σωματεία του INFENETWORK ψήφισαν και έφεραν την πρώτη θέση στην συμμετοχή του Francesco Gabbani με 186 βαθμούς. Φέτος το INFENETWORK επιστρέφει πιο δυναμικά αφού ψήφισαν τα μέλη από 24 σωματεία την αγαπημένη τους δεκάδα η οποία θα παρουσιάζετε σταδιακά μέχρι τις 22 Απριλίου. Τα μέλη ψήφισαν το top 10 τους με το σύστημα της Eurovision δίνοντας 1-7 βαθμούς και 8, 10 και 12 βαθμούς στις πιο αγαπημένες τους συμμετοχές.

 

Σχετικά με το INFE Network

Το International Network of Fan Clubs of Eurovision (Infe Network) ιδρύθηκε από το ελληνικό σωματείο του Infe το 2011. Έχει αναγνωριστεί επίσημα από την EBU κι από τότε δίνει δυναμικό παρόν σε όλες τις διοργανώσεις της Eurovision. Tα μέλη των Infe προωθούν την ιδέα της Eurovision μέσω του διαδικτύου, των social media αλλά και με διάφορες δραστηριότητες των club της εκάστοτε χώρας. Το δίκτυο μετρά μέλη σε περισσότερες από 24 χώρες ενώ σταδιακά θα επεκταθεί σε νέες αποτελώντας την εναλλακτική πηγή ενημέρωσης για τον αγαπημένο θεσμό.

 

Μείνετε συντονισμένοι για την ψηφοφορία των σωματείων του INFENETWORK!

Andreas Korypas

Γραμματέας του INFE Cyprus και αρθρογράφος. Μηχανολόγος Μηχανικός Ενεργειακής Τεχνολογίας. Αγαπώ το θεσμό της Eurovision από μικρός. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι τα καλύτερα νέα για τον αγαπημένο θεσμό.