Ελλάδα 2018: Τι κοινό ενώνει την Γιάννα Τερζή με την Ειρήνη Ψυχράμη;

Πριν από λίγες μέρες  η Γιάννα Τερζή δημοσίευσε στο Instagram της μια φωτογραφία οπού μας αποκαλύπτει τους 4 καλλιτέχνες που θα βρίσκονται στα φωνητικά της συμμετοχής μας. Οι 4 καλλιτέχνες είναι η Βικτόρια Χαλκίτη, ο Γιάννης Λάφης, η Ευγενία Μπαλάφα και η Ειρήνη Ψυχράμη.

 

Η Γιάννα Τερζή και η Ειρήνη Ψυχράμη, δεν είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστούν για τη Eurovision. Το 2009 βρέθηκαν στην ίδια σκηνή στον Ελληνικό Εθνικό τελικό, ερμηνεύοντας ένα ποτ πουρί τραγουδιών της Eurovision από την δεκαετία του ’90. Εκείνο το βραδύ στην σκηνή είχαν εμφανιστεί μαζί τους ο Αλέξανδρος Γούδας, η Στεφάνια Ρίζου, η Δήμητρα Μαστορίδου, η Φιόνα Τζαβάρα, ο Αδριανός Νόνης, η Σοφία Στρατή και η Κέλλυ Κ.. Μέτα από 9 ακριβώς χρόνια οι δυο τραγουδίστριες συναντιούνται ξανά με αφορμή την φετινή  συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision.

Δείτε πιο κάτω την εμφάνιση τους στο εθνικό τελικό του 2009:

Andreas Korypas

Γραμματέας του INFE Cyprus και αρθρογράφος. Μηχανολόγος Μηχανικός Ενεργειακής Τεχνολογίας. Αγαπώ το θεσμό της Eurovision από μικρός. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι τα καλύτερα νέα για τον αγαπημένο θεσμό.