Δείτε τις πρώτες πρόβες από Αζερμπαϊτζάν, Ισλανδία, Αλβανία και Βέλγιο

Πρώτη μέρα προβών σήμερα για τις δέκα πρώτες συμμετοχές που διαγωνίζονται στον Α’ ημιτελικό. Το πρώτο γκρουπ χωρών που θα δούμε στη σκηνή του Altice arena αποτελείται από το Αζερμπαϊτζάν, την Ισλανδία, την Αλβανία και το Βέλγιο. Παρακάτω θα βρείτε φωτογραφίες και βίντεο από την κάθε πρόβα ξεχωριστά. 

Αζερμπαϊτζάν

Πρώτη πρόβα για το Αζερμπαϊτζάν με προβλήματα στον ήχο για αρχή. Το τραγούδι ξεκινάει με την Aisel ξαπλωμένη και λευκούς καπνούς να κάνουν την εμφάνισή τους. Φορά ένα λευκό διάφανο φόρεμα ενώ από μέσα ένα λευκό κορμάκι. Την συνοδεύουν τέσσερις χορευτές, όπου κατά την διάρκεια του κομματιού τους βλέπουμε ανεβασμένους σε κάποια βάθρα που έχουν τοποθετηθεί στη σκηνή. Η φωνητική απόδοση της ίδιας αλλά και των backing vocalists είναι πολύ καλή κι έτσι έχουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Ισλανδία

Η πρόβα ξεκινά με κοντινό πλάνο στον Ari και φόντο το κοινό, όπως και στον εθνικό τελικό. Ο τραγουδιστής φορά άσπρο κοστούμι με κόκκινα σχέδια στο σακάκι ενώ η μπλούζα του είναι και αυτή στο ίδιο χρώμα. Τον συνοδεύουν πέντε φωνητικά φορώντας ρούχα στις αποχρώσεις του κόκκινου και του μαύρου, ενώ στη σκηνή επικρατεί το μπλε και το κόκκινο. Φωνητικά ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.  

Αλβανία

Ξεκινώντας το τραγούδι βλέπουμε τον κιθαρίστα της συμμετοχής, ενώ στη συνέχεια κάνει την εμφάνισή του ο Eugent φορώντας ένα λαμπερό μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο. Στη σκηνή τον συνοδεύουν δύο φωνητικά και τρεις μουσικοί, ενώ τα χρώματα που επικρατούν είναι το μπλε, το κόκκινο και το κίτρινο. Ο τραγουδιστής είναι ελάχιστα έξω από τον χρόνο του τραγουδιού, κάτι που με τη δεύτερη πρόβα διορθώνεται.

Βέλγιο

Τέταρτη στη σκηνή εμφανίζεται η Sennek. Το πλάνο ξεκινά από τα κλειστά της μάτια ενώ στη συνέχεια διευρύνεται στην τραγουδίστρια. Η Sennek βρίσκεται μόνη στη σκηνή φορώντας μαύρο φόρεμα, με αρκετά διαφανή σημεία, και μαύρο παντελόνι. Το σκηνικό σκοτεινό με αρκετούς λευκούς προβολείς. Μετά τον δεύτερο στίχο παρατηρείται ένα μικρό πρόβλημα επαφής της με την κάμερα, ενώ φωνητικά υπάρχει μεγάλη βελτίωση σε σχέση με τις πρόσφατες ζωντανές εμφανίσεις της.