Δείτε τις πρώτες πρόβες από Λευκορωσια, Εσθονια και Βουλγαρια!

Πρώτη μέρα προβών σήμερα για τις δέκα πρώτες συμμετοχές που διαγωνίζονται στον Α’ ημιτελικό. Το τρίτο γκρουπ χωρών που θα δούμε στη σκηνή της Altice Arena αποτελείται από την Λευκορωσία, την Εσθονία και την Βουλγαρία. Παρακάτω θα βρείτε φωτογραφίες και βίντεο από την κάθε πρόβα ξεχωριστά. 

 

Λευκορωσία

Πρώτη πρόβα για την Λευκορωσία, φωνητικά δεν αποδίδει 100% υπάρχουν κάποια προβλήματα. Εμφανίζεται στην σκηνή με μαύρο παντελόνι, λευκό μπλουζάκι και λευκή μακριά πουκαμίσα πάνω σε ένα βάθρο. Στην αρχή του τραγουδιού κρατάει ένα τριαντάφυλλο, το δίνει στο κάμεραμαν και το δίνει σε μια χορεύτρια. Η χορεύτρια αρχίζει να χορεύει με το τριαντάφυλλο, στην συνεχεία παίρνει ένα τόξο και το πετάει με βέλος το τριαντάφυλλο στον alekseev. Πραγματικά όσοι ήταν στο press room γέλασαν με την εμφάνιση με τα τριαντάφυλλα. Υπάρχουν οπτικά εφέ με τριαντάφυλλα και κινείται σε κόκκινους/λευκούς φωτισμούς. Στο τέλος του τραγουδιού γυρνάει πλάτη και βλέπουμε πάλι τριαντάφυλλα πάνω στην πλάτη του. 

   

 

 

Εσθονία 

Με το που άνοιξε το στόμα της η Elina πραγματικά ήταν ανατριχιαστική. Στην αρχή γίνεται κοντινό στο πρόσωπο της και με το που μπαίνει στο ρεφρέν το φόρεμα αρχίζει να αλλάζει χρώματα και σχεδία. Στην αρχή οι φωτισμοί κινούνται σε μπλε χρώματα και μετά γίνονται κόκκινοι. Πραγματικά και στις 3 πρόβες ήταν εξαιρετική. Όσο η φωνή της φτάνει πιο ψηλά το φόρεμα  αλλάζει  χρώματα και σχήματα και σχηματίζει λίγο πριν το τέλος μια μεγάλη δίνη. 

 

 

Βουλγαρία 

Το τραγούδι ξεκινάει και η τραγουδίστρια κάθετε στο πάτωμα και βγάζει την γνωστή ανατριχιαστική φωνή της.  Οι Equinox βρίσκονται σε ένα μεγάλο βάθρο και στην σκηνή δεν βλέπεις τίποτα πάρα μόνο το σκοτάδι. Στην πρώτη πρόβα είχαν αρκετά προβλήματα και κυρίως φωνητικά. Στην δεύτερη πρόβα σταμάτησαν και άρχισαν από την αρχή και φωνητικά ήταν πάρα πολύ κάλοι από την πρώτη πρόβα. Την τρίτη πρόβα ήταν εξαιρετικοί άλλα το τραγούδι έχει αρκετές αλλαγές φωνητικά σε σχέση με το studio version.  Κατά την διάρκεια του τραγουδιού  επικρατούν λευκοί φωτισμοί. Στο τέλος του τραγουδιού στο πάτωμα βλέπουμε λευκούς καπνούς.

 

 

 

 

Andreas Korypas

Γραμματέας του INFE Cyprus και αρθρογράφος. Μηχανολόγος Μηχανικός Ενεργειακής Τεχνολογίας. Αγαπώ το θεσμό της Eurovision από μικρός. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι τα καλύτερα νέα για τον αγαπημένο θεσμό.