Δείτε την πρώτη πρόβα της Ελλάδας!

Δεύτερη μέρα προβών σήμερα για τις εννέα τελευταίες συμμετοχές που διαγωνίζονται στον Α’ ημιτελικό. Το πρώτο γκρουπ χωρών στη σκηνή του Altice arena κλείνει η Ελλάδα. Παρακάτω θα βρείτε φωτογραφίες και βίντεο από την πρόβα της Ελλάδας.

 

Ελλάδα

Η Γιάννα μας εμφανίζεται στην σκηνή με ένα Λευκό φόρεμα.  Η αριστερή παλάμη της είναι βαμμένη μπλε μάλλον κάτι συμβολίζει. Στην σκηνή τα χρώματα που επικρατούν είναι το μπλε, το χρυσό και το λευκό.  Είναι αρκετά στατική πάνω στην σκηνή. Στην γέφυρα του τραγουδιού γυρνά γύρω από  το εαυτό της και κάνει ένα κύκλο και αρχίζει να κάνει κάποιες κινήσεις με τα χέρια. Φωνητικά σε καμιά πρόβα δεν ήταν τόσο καλή αφού είχε αρκετά προβλήματα στο σημείο του τραγουδιού που τραγουδάει «μα γιατί».

Στην τρίτη πρόβα στην μέση του τραγουδιού διέκοψαν την οπτική εικόνα στο press center και έκαναν απευθείας σύνδεση με το press conference του ΠΓΔΜ. To περιστατικό σχολιάστηκε αρκετά γιατί χθες δεν διέκοψαν καμιά από τις πρόβες για να μας δείξουν το press conference.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andreas Korypas

Γραμματέας του INFE Cyprus και αρθρογράφος. Μηχανολόγος Μηχανικός Ενεργειακής Τεχνολογίας. Αγαπώ το θεσμό της Eurovision από μικρός. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι τα καλύτερα νέα για τον αγαπημένο θεσμό.