Δείτε τις πρώτες πρόβες από ΠΓΔΜ, Κροατία και Αυστρία!

Δεύτερη μέρα προβών σήμερα για τις εννέα  τελευταίες συμμετοχές που διαγωνίζονται στον Α’ ημιτελικό. Το πρώτο γκρουπ χωρών που θα δούμε στη σκηνή του Altice arena αποτελείται από το ΠΓΔΜ, την Κροατία και την Αυστρία. Παρακάτω θα βρείτε φωτογραφίες και βίντεο από την κάθε πρόβα ξεχωριστά.

 

ΠΓΔΜ

Πρώτη πρόβα για το ΠΓΔΜ  η εμφάνιση τους ήταν αξιοπρεπέστατη.  Φωνητικά δεν υπήρχαν προβλήματα. Η τραγουδίστρια φοράει ένα φούξια κοντό φόρεμα. Υπάρχει μια απλή χορογραφία. Στην σκηνή συνοδεύουν την τραγουδίστρια ο κιθαρίστας, ο ντράμερ και 3 κοπέλες στα φωνητικά.  Τα χρώματα που επικρατούν είναι το ροζ, το φούξια και το λιλά. Ήταν μια άρτια εμφάνιση. 

 

 

Κροατία 

Επομένη στην σκηνή είναι η Franka από την Κροατία.  Η Franka φοράει ένα δαντελωτό μαύρο φόρεμα με μια μικρή προέκταση στο φόρεμα που μοιάζει με ούρα.  Στην σκηνή είναι μονή της και κάνει κάποιες κινήσεις με τα χέρια.  Φωνητικά και στις 3 πρόβες ήταν πραγματικά εξαιρετική. Τα χρώματα που επικρατούν είναι το  μπλε, το χρυσό και το ροζ. Όλοι στο Press center την χειροκρότησαν. Μάλλον η Κροατία θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος για τους υπολοίπους. 

 

 

Αυστρία 

Σειρά έχει η Αυστρία, ο Cesar είναι πάνω σε ένα βάθρο το οποίο σηκώνεται ψηλά και έχει χρυσά φώτα σε όλη την σκηνή. Φωνητικά ήταν άρτιος. Φοράει γκρι παντελόνι και μια εφαρμοστή μεταλλική μπλούζα που αναδεικνύει το σώμα του. Κάποια στιγμή φαίνεται ένα μεγάλο ολόγραμμα  με το πρόσωπο του τραγουδιστή. Στην συνεχεία κατεβαίνει από το βάθρο και κάνει κάποιες άπλες κινήσεις και περπατάει γύρω από την σκηνή οπού τα φώτα γίνονται κόκκινα.

 

 

 

Andreas Korypas

Γραμματέας του INFE Cyprus και αρθρογράφος. Μηχανολόγος Μηχανικός Ενεργειακής Τεχνολογίας. Αγαπώ το θεσμό της Eurovision από μικρός. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι τα καλύτερα νέα για τον αγαπημένο θεσμό.