Δείτε τις πρώτες πρόβες από τη Δανία, τη Ρωσία και την Μολδαβία!

Τρίτη μέρα προβών  συνέχεια και εδώ στη Λισαβόνα.. Το δεύτερο γκρουπ χωρών που θα δούμε στη σκηνή του Altice arena αποτελείται από την Δανία, την Ρωσία και την Μολδαβία. Παρακάτω θα βρείτε φωτογραφίες και βίντεο από την κάθε πρόβα ξεχωριστά.

Δανία

Η πρώτη πρόβα ολοκληρώθηκε λίγο απότομα. Το στήσιμο από όσο είδαμε είναι ίδιο με του Εθνικού τελικού της Δανίας. Φωνητικά πολύ καλός. Ο Rasmussen και τα 4 φωνητικά είναι όλοι ντυμένοι στα μαύρα. Στο σκηνικό υπάρχουν 2 λευκά κατάρτια και μια εξέδρα. Η ερμηνεία κλείνει με χιόνι και έναν χορευτή να κουνάει μία λευκή σημαία. Πολύ καλό φωνητικό δέσιμο και μεγάλη αποδοχή στο press. 

 

Ρωσία

Η Julia έρχεται τώρα στη σκηνή και μαζί της φέρνει και ένα βουνό όπως στο video. Η πρόβα της αργεί λόγω τεχνικών προβλημάτων. Όταν τελικά ξεκινάει την βλέπουμε να στέκεται πάνω στο βουνό και να ερμηνεύει το τραγούδι της. Ολόλευκο φόρεμα και αυτή αλλά και τα 5 άτομα που την συνοδεύουν (3 φωνητικά 2 χορευτές). Στο τέλος του τραγουδιού οι 2 χορευτές συναντιούνται πάνω στη γέφυρα και το τραγούδι κλείνει με τους 2 τους αγκαλιά. Φωνητικά αρκετά καλή και σταθερή. 

 

Μολδαβία

Και η Μολδαβία έχει σειρά τώρα και η αίθουσα στο press παίρνει απλά φωτιά. Ένα υπέροχο θεατρικό performance από τους DoReDos και 3 χορευτές. Καλοδουλεμένο έξυπνο, αστείο, πικάντικο. Το χρυσό χέρι του Φωκά έκανε θαύματα. Ένα σκηνικό από πόρτες και παράθυρα έχει στηθεί μαζί με σκετς και πολύ χορό. Φωνητικά είχε κάποια θέματα αλλά το Press έπεσε. Well done Μολδαβία!