Δείτε τις πρώτες πρόβες από Σλοβενία και Ουκρανία!

Η τέταρτη μέρα προβών κλείνει με τις δύο τελευταίες χώρες του δεύτερου ημιτελικού. Μ’αυτές τις δύο συμμετοχές λοιπόν, ολοκληρώνονται οι πρώτες πρόβες όλων των τραγουδιών των ημιτελικών. Παρακάτω θα βρείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τις πρόβες της Σλοβενίας και της Ουκρανίας, τα οποία θα προστίθενται μόλις δημοσιεύονται.

Σλοβενία

Όγδοη στη σκηνή ανεβαίνει η Lea Shirk από την Σλοβενία, για την πρόβα του τραγουδιού της Hvala ne!. Την τραγουδίστρια πλαισιώνουν τέσσερις χορεύτριες ντυμένες με ασημί κορμάκια, ενώ η ίδια φορά μαύρα ρούχα, όπως στον εθνικό τελικό. Το σκηνικό σε ροζ και μπλε αποχρώσεις. Πριν το δεύτερο ρεφρέν, η Lea μαζί με τις χορεύτριες προχωρούν προς την εξωτερική σκηνή. Στη συνέχεια σταματά η μουσική για να τραγουδήσει μαζί με το κοινό κι έπειτα ερμηνεύει κομμάτι του τραγουδιού της στα πορτογαλικά. Φωνητικά σταθερή αφήνοντας θετικές εντυπώσεις στο press. 

Ουκρανία 

Τελευταία πρόβα της ημέρας, είναι αυτή της Ουκρανίας με τον MELOVIN και το τραγούδι Under The Ladder. Η παρουσίαση ξεκινά με τον τραγουδιστή ξαπλωμένο μέσα στο πιάνο που βρίσκεται στη σκηνή, την οποία φωτίζουν κόκκινοι προβολείς. Φορά σακάκι και παντελόνι σε μαύρο χρώμα και λευκό πουκάμισο. Στη συνέχεια, με την βοήθεια ενός μηχανισμού ο καλλιτέχνης σηκώνεται όρθιος, ενώ στη σκηνή επικρατεί το λευκό φως. Κατεβαίνει από την κατασκευή που είναι τοποθετημένο το πιάνο και βλέπουμε να τον συνοδεύουν επί σκηνής τέσσερα φωνητικά. Έπειτα ανεβαίνει και πάλι στην πλατφόρμα που βρίσκεται το πιάνο, η οποία μετά από λίγο τυλίγεται στις φλόγες. Φωνητικά αρκετά καλός.