Δείτε την δεύτερη πρόβα της Λιθουανίας, Λευκορωσίας, Ισραήλ!

Πέμπτη μέρα προβών σήμερα για τις δεκαπέντε συμμετοχές που διαγωνίζονται στον Α’ ημιτελικό. Το γκρουπ χωρών που θα δούμε στη σκηνή του Altice arena αποτελείται από την Λιθουανία, το Ισραήλ και την Λευκορωσία. Παρακάτω θα βρείτε φωτογραφίες και βίντεο από την κάθε πρόβα ξεχωριστά.

Λιθουανία

Αρχίζει με ένα κοντινό στο πρόσωπο της τραγουδίστριας η οποία κάθετε στο πάτωμα και είναι ντυμένη με ένα ροζ φόρεμα. Δίπλα της υπάρχει μια σκιά μέσα από την οποία εμφανίζεται ένας άντρας. Αρχικά φαίνονται ολογράμματα από την παιδική της ηλικία μέχρι την ενηλικίωση της. Όλη την διάρκεια του τραγουδιού υπάρχουν χρυσά φώτα στην σκηνή. Προς το τέλος του τραγουδιού σηκώνεται και πηγαίνει προς την γέφυρα της σκηνής όπου έρχεται ο άντρας της, της κρατάει το χέρι και την φιλά. Πολύ συγκινητική παρουσίαση, με προφανή συγκίνηση της τραγουδίστριας στην σκηνή, η οποία έκανε μία άψογη φωνητική εκτέλεση.   

 

Ισραήλ

Το μεγάλο φαβορί που δεν λέει να ξεκολλήσει από την κορυφή των πρακτορείων στοιχημάτων ανεβαίνει στην σκηνή για την δεύτερη του πρόβα. Φοράει ένα ρούχο ροζ-φούξια με μαύρο, κόκκινο και λευκό και τα μαλλιά της τα έκανε δύο κεφτεδάκια. Στέκεται πίσω από το looper της και υπάρχουν 2 μεγάλα ορθογώνια στο φόντο. Μετά το ρεφρέν έρχονται οι χορεύτριες από την γέφυρα και χορεύουν όλες μαζί. Οι  3 χορεύτριες είναι αυτές που συμμετείχαν και στο video clip. Φωνητικά ήταν ασταθείς από την αρχή του τραγουδιού. Υπάρχει η χαρακτηριστική κίνηση της κότας τόσο από την Nεττα όσο και από τις χορεύτριες της. Στο τέλος υπάρχουν καπνοί και πυροτεχνήματα.

 

 

Λευκορωσία

Δεύτερη πρόβα για την Λευκορωσία, φωνητικά πολλή καλύτερα από την πρώτη πρόβα. Εμφανίζεται στην σκηνή με μαύρο παντελόνι, λευκό πουκάμισο και κρατάει ένα τριαντάφυλλο. Υπάρχει μια χορεύτρια η οποία φοράει κόκκινο φόρεμα και παίρνει το τριαντάφυλλο από τον κάμεραμαν. Η χορεύτρια αρχίζει να χορεύει με το τριαντάφυλλο και στην συνεχεία παίρνει ένα τόξο και το πετάει με βέλος στον alekseev. Στην γέφυρα του τραγουδιού ανυψώνεται το βάθρο στο οποίο στέκεται. Στο τέλος του τραγουδιού γυρνάει πλάτη και βλέπουμε τριαντάφυλλα πάνω στην πλάτη του.

Spyros Petrou

Μέλος του INFE Cyprus και αρθρογράφος. Ιδιώτης Διαιτολόγος-Διατροφολόγος. Πάθος του η Eurovision από μικρός.