Δείτε την δεύτερη πρόβα από Άγιο Μαρίνο και Δανία!

Το επόμενο γκρουπ χωρών που θα δούμε στη σκηνή του Altice arena ο Άγιος Μαρίνος και η Δανία. Παρακάτω θα βρείτε φωτογραφίες και βίντεο από την κάθε πρόβα ξεχωριστά. 

 

Άγιος Μαρίνος

Σειρά έχει ο Άγιος Μαρίνος. H Jessika εμφανίζεται με ένα κόκκινο μίνι φόρεμα και την πλησιάζουν δυο χορεύτριες. Μετά εμφανίζεται η Jennifer με άσπρα ρούχα και μια μακρυά φούξια ζακέτα . Τα χρώματα που επικρατούν είναι το λευκό, το χρυσό και μοβ. Στην σκηνή υπάρχουν και 4 ρομπότ. Το ένα από αυτά κρατάει  ένα χαρτόνι οπού γραφεί διάφορα συνθήματα όπως «Justice for Valentina!». Τα 3 από αυτά τα ρομπότ αλλάζουν χρώματα και γίνονται από άσπρα κόκκινα.  Φαίνεται μέχρι την τελική πρόβα θα αλλάξει αρκετά πράγματα ο Άγιος Μαρίνος. Φωνητικά ήταν αρκετά καλές. Ήταν μια καλή πρόβα.

 

Δανία 

Τελευταία από το γκρουπ του δεύτερου ημιτελικού για σήμερα η Δανία. Για ακόμη μια φορά το στήσιμο από όσο είδαμε είναι ίδιο με του Εθνικού τελικού της Δανίας. Φωνητικά πολύ καλός. Ο Rasmussen και τα 4 φωνητικά είναι όλοι ντυμένοι στα μαύρα. Στο σκηνικό υπάρχουν 2 λευκά κατάρτια και μια εξέδρα. Η ερμηνεία κλείνει με χιόνι και έναν χορευτή να κουνάει μία λευκή σημαία. Πολύ καλό φωνητικό δέσιμο και μεγάλη αποδοχή στο press. 

 

 

 

Andreas Korypas

Γραμματέας του INFE Cyprus και αρθρογράφος. Μηχανολόγος Μηχανικός Ενεργειακής Τεχνολογίας. Αγαπώ το θεσμό της Eurovision από μικρός. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι τα καλύτερα νέα για τον αγαπημένο θεσμό.