Δείτε την δεύτερη πρόβα Ρουμανίας και Σερβίας!

Το επόμενο γκρουπ χωρών που θα δούμε στη σκηνή του Altice arena η Ρουμανία και η Σερβία. Παρακάτω θα βρείτε φωτογραφίες και βίντεο από την κάθε πρόβα ξεχωριστά.

 

Ρουμανία 

Για την δεύτερη πρόβα ετοιμάζεται η Ρουμάνια με το συγκρότημα  «The Humans». Η τραγουδίστρια φοράει  ένα πανέμορφο μοβ  φόρεμα. Στην σκηνή υπάρχουν  κούκλες με άσπρες μάσκες.  Την συνοδεύουν  δυο κιθαριστές,  ένας ντράμερ, ένας πιανίστας και μια κοπέλα που παίζει κόντρα μπάσο. Μια από τις κούκλες ήταν διαφορετική και αφήνει ένα συμβολισμό μέσα από το κομμάτι.  Φωνητικά ήταν καταπληκτική και από τι φαίνεται η Ρουμάνια θα συνεχίσει το σερί προκρίσεων.

 

Σερβία 

Σειρά έχει το γκρουπ Sanja Ilić & Balkanika. Με διαφορετικά ρούχα ανέβηκαν για την δεύτερη τους πρόβα. Οι κοπέλες φοράνε λευκά φορέματα με το πάνω μέρος να είναι μοιρασμένο σε μαύρο δερμάτινο και λευκό, ενώ ο άντρας τραγουδιστής  φοράει μαύρα ρούχα και από πάνω μια κάπα. Στην σκηνή είναι επίσης ο ντράμερ, 2 φωνητικά και αυτός που παίζει φλάουτο. Όλοι τραγουδιστές κάνουν κάποιες κινήσεις με τα χέρια σαν χορογραφία. Φωνητικά ήταν πολλοί κάλοι.

 

Spyros Petrou

Μέλος του INFE Cyprus και αρθρογράφος. Ιδιώτης Διαιτολόγος-Διατροφολόγος. Πάθος του η Eurovision από μικρός.