Δείτε τις δεύτερες πρόβες από Αρμενία Ελβετία και Ιρλανδία!

Έκτη μέρα προβών σήμερα για τις πέντε τελευταίες συμμετοχές που διαγωνίζονται στον Α’ ημιτελικό, για τις πέντε πρώτες συμμετοχές που διαγωνίζονται στον Β’ ημιτελικό, τις BIG5 και την Πορτογαλία . Το πρώτο γκρουπ χωρών που θα δούμε στη σκηνή του Altice arena αποτελείται από  την Αρμενία, την Ελβετία και την Ιρλανδία. Παρακάτω θα βρείτε φωτογραφίες και βίντεο από την κάθε πρόβα ξεχωριστά.

Αρμενία 

Πρώτος στην σκηνή σήμερα θα ανεβεί ο Sevak από την Αρμενία.  Στην σκηνή υπάρχει πάλι το ίδιο σκηνικό με τις κολώνες τοποθετημένες κυκλικά. Ο Sevak φοράει γκρι ρούχα και σκούρα καπαρντίνα. Στέκεται στην μέση της σκηνής γύρω από τις κολόνες και τραγουδάει. Τα χρώματα που επικρατούν είναι το μπλε, το κόκκινο και το λευκό. Φωνητικά ήταν κάλος δεν υπήρχαν προβλήματα.

 

Ελβετία 

Η δεύτερη χώρα που πραγματοποιεί την πρώτη της πρόβα σήμερα, είναι η Ελβετία με τους Zibbz και το Stones. Το τραγούδι ξεκινά  με τους προβολείς να αναβοσβήνουν σύμφωνα με τους στίχους. Ο Stefan παίζει τα ντραμς του, και η Corinne περπατάει στην σκηνή σέρνοντάς μαζί της το μικρόφωνο που έχει δεμένο πάνω ένα μπορντό μαντίλι. Η τραγουδίστρια φοράει μπορντό καπέλο, μαύρο τοπ και μαύρο παντελόνι. Ο Stefan φοράει μαύρο παντελόνι, λευκό μπλουζάκι και δερμάτινο σακάκι.  Πριν το τελευταίο ρεφρέν ανάβουν και οι δυο μια φωτοβολίδα. Το τραγούδι τελειώνει με την τραγουδίστρια να ανεβαίνει πάνω στα ντραμς.

 

Ιρλανδία

Ο Ryan βρίσκεται στην μέση της σκηνής και παίζει κιθάρα.  Φοράει μαύρη μπλούζα, μαύρα jeans και άσπρα παπούτσια.  Η κοπέλα από τα φωνητικά ντυμένη με λευκό φόρεμα παίζει πιάνο. Στην σκηνή υπάρχουν μια λάμπα δρόμου και ένα παγκάκι. Στην συνεχεία από την γέφυρα κατεβαίνουν δυο αγόρια οπού χορεύουν μαζί και φαίνονται ερωτευμένοι.  Επίσης υπάρχουν δύο άτομα που είναι στα φωνητικά τα οποία εμφανίζονται λίγο αργότερα.  Φωνητικά ο Ryan ήταν πολλή κάλος.

Andreas Korypas

Γραμματέας του INFE Cyprus και αρθρογράφος. Μηχανολόγος Μηχανικός Ενεργειακής Τεχνολογίας. Αγαπώ το θεσμό της Eurovision από μικρός. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι τα καλύτερα νέα για τον αγαπημένο θεσμό.