Δείτε την δεύτερη πρόβα της Σουηδίας και Μαυροβούνιο!

Έβδομη μέρα προβών σήμερα για τις δεκατρείς συμμετοχές που διαγωνίζονται στον Β’ ημιτελικό. Το γκρουπ χωρών που θα δούμε στη σκηνή του Altice arena αποτελείται από την Σουηδία και το Μαυροβούνιο. Παρακάτω θα βρείτε φωτογραφίες και βίντεο από την κάθε πρόβα ξεχωριστά. 

 

Σουηδία 

Ο Benjamin Ingrosso από την Σουηδία ετοιμάζετε για την δεύτερη του πρόβα.  Η Σουηδία έχει ακριβώς το ίδιο φωτεινό σκηνικό με το εθνικό τελικό, τα πολύχρωμα φώτα και αυτός να χορεύει.  Ο Benjamin φοράει  μαύρο παντελόνι, μαύρο μπλουζάκι και το δερμάτινο σακάκι. Τα χρώματα που επικρατούν στο φωτισμό είναι το κόκκινο, το μπλε και το λευκό. Ο Benjamin παίζει με το σκηνικό και πραγματικά το αποτέλεσμα είναι φαντασμαγορικό. Υπάρχουν διαφορετικές χορευτικές κινήσεις σε σχέση με το εθνικό τελικό. Φωνητικά ήταν καταπληκτικός.

 

Μαυροβούνιο 

Στην σκηνή βγαίνει ο Vanja από το Μαυροβούνιο. Φοράει ένα γαλάζιο γυαλιστερό κοστούμι . Στην σκηνή μαζί του υπάρχουν  4 κοπέλες που είναι ντυμένες με λευκά φορέματα  και ένας πιανίστας. Αυτές οι κοπέλες είναι γύρω από το τραγουδιστή και τραγουδάνε μαζί του, καθώς ταυτόχρονα κάνουν κάποιες κινήσεις. Τα χρώματα που επικρατούν είναι το μπλε, το λευκό και το Χρυσό. Φωνητικά δεν ήταν τόσο κάλος. Στην συνέντευξη τύπου δήλωσε ότι είναι απογοητευμένος γιατί είχε κάποια φωνητικά προβλήματα .

 

Andreas Korypas

Γραμματέας του INFE Cyprus και αρθρογράφος. Μηχανολόγος Μηχανικός Ενεργειακής Τεχνολογίας. Αγαπώ το θεσμό της Eurovision από μικρός. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι τα καλύτερα νέα για τον αγαπημένο θεσμό.