Δείτε τις δεύτερες πρόβες από Σλοβενία και Ουκρανία!

Έβδομη μέρα προβών σήμερα για τις δεκατρείς συμμετοχές που διαγωνίζονται στον Β’ ημιτελικό. Το γκρουπ χωρών που θα δούμε στη σκηνή του Altice arena αποτελείται από την Σλοβενία και την Ουκρανία. Παρακάτω θα βρείτε φωτογραφίες και βίντεο από την κάθε πρόβα ξεχωριστά. 

 

Σλοβενία 

Στη σκηνή ανεβαίνει η Lea Shirk από την Σλοβενία. Την τραγουδίστρια πλαισιώνουν τέσσερις χορεύτριες ντυμένες με ασημί κορμάκια, ενώ η ίδια φορά μαύρα ρούχα, όπως στον εθνικό τελικό. Το σκηνικό σε ροζ και μπλε αποχρώσεις. Πριν το δεύτερο ρεφρέν, η Lea μαζί με τις χορεύτριες προχωρούν προς την εξωτερική σκηνή. Στη συνέχεια σταματά η μουσική για να τραγουδήσει μαζί με το κοινό κι έπειτα ερμηνεύει κομμάτι του τραγουδιού της στα πορτογαλικά. Φωνητικά ήταν καταπληκτική. Στην συνέντευξη τύπου δήλωσε ότι δούλεψαν τις εκφράσεις του προσώπου τους γιατί δεν θέλει να μην φανεί ότι το τραγούδι είναι βαρετό. 

 

Ουκρανία

Τελευταία πρόβα της ημέρας, είναι ο MELOVIN με την Ουκρανία. Η παρουσίαση ξεκινά με τον τραγουδιστή ξαπλωμένο μέσα στο πιάνο που βρίσκεται στη σκηνή, την οποία φωτίζουν κόκκινοι προβολείς. Φοράει  μαύρο παντελόνι, μαύρο σακάκι και λευκό πουκάμισο. Στη συνέχεια, με την βοήθεια ενός μηχανισμού ο καλλιτέχνης σηκώνεται όρθιος, ενώ στη σκηνή επικρατεί το λευκό φως. Κατεβαίνει από την κατασκευή που είναι τοποθετημένο το πιάνο και βλέπουμε να τον συνοδεύουν επί σκηνής τέσσερα φωνητικά. Έπειτα ανεβαίνει και πάλι στην πλατφόρμα που βρίσκεται το πιάνο, η οποία μετά από λίγο τυλίγεται στις φλόγες. Φωνητικά σήμερα ο Melovin έσκισε.  

Andreas Korypas

Γραμματέας του INFE Cyprus και αρθρογράφος. Μηχανολόγος Μηχανικός Ενεργειακής Τεχνολογίας. Αγαπώ το θεσμό της Eurovision από μικρός. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι τα καλύτερα νέα για τον αγαπημένο θεσμό.