Ακουστέ το τραγούδι “Last Dance” του Markus Riva και της Aminata!

Σήμερα το πρωί ο Markus Riva και η Aminata εμφανίστηκαν στην εκπομπή «Pieci.lv radio breakfast show» με παρουσιαστή τον Toms Grevins (Παρουσιαστής του Supernova). Στην εκπομπή συζήτησαν την ανερχόμενη συνεργασία τους. Στην σελίδα του Facebook του ραδιοφωνικού σταθμού Pieci υπάρχει το βίντεο με την συνέντευξη τους.

 

Το τραγούδι που ακούγεται στην συνέντευξη λέγετε “Last Dance” και έχει κυκλοφορήσει και στο κανάλι του Markus Riva  στο Υoutube πριν από 4 ώρες. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης υπόνοιες σχετικά με τον φετινό εθνικό τελικό της Λετονίας  έπεσαν στο τραπέζι, αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμα ακριβώς αν οι δυο καλλιτέχνες θα συμμετέχουν ξανά στον εθνικό τελικό.

 

Ακούστε το “Last Dance” στο πιο κάτω βίντεο:

 

Λίγα λογία για το Markus Riva:

O Markus Riva είναι 32 χρονών τραγουδιστής, σύνθετης και μοντέλο. Τα τελευταία 5 χρονιά προσπαθεί να εκπροσωπήσει τη Λετονία στη Eurovision, άλλα ποτέ δεν τα κατάφερε. Η καλύτερη του θέση στο εθνικό τελικό της Λετονίας είναι η δεύτερη θέση το 2015 αφού εκείνη την χρονιά η χωρά εκπροσωπήθηκε από την Αminata και το “Love Injected”. Ωστόσο, ο Markus εξακολουθεί να κυκλοφορεί τα τραγούδια του και κάνει μεγάλη καριέρα στην Λετονία.

 

 

 

 

 

 

Andreas Korypas

Γραμματέας του INFE Cyprus και αρθρογράφος. Μηχανολόγος Μηχανικός Ενεργειακής Τεχνολογίας. Αγαπώ το θεσμό της Eurovision από μικρός. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι τα καλύτερα νέα για τον αγαπημένο θεσμό.