Ακόμα 2 Κύπριες που περνάνε στα ημιτελικά του The Voice!

Χθες οι 18 πρώτοι διαγωνιζόμενοι εντυπωσίασαν με τις ερμηνείες τους και 9 από αυτούς κατάφεραν να περάσουν στην επομένη φάση. Σήμερα άλλοι 18 διαγωνιζόμενοι μας εντυπωσίασαν και άλλοι 9 πέρασαν στην επόμενη φάση. Δύο παίκτες από αντίπαλες ομάδες διαγωνίστηκαν μέσα στην σκηνή του The Voice, ερμηνεύοντας διαφορετικό τραγούδι, για να κερδίσουν μια θέση στα ημιτελικά. Oι τέσσερις κριτές: Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης,Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς θέλουν να δουν τους παίκτες της ομάδας τους στον ημιτελικό. Μόνο το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε τους νικητές των Live Crossbattles. 

Στο The Voice στη φάση των ημιτελικών συνεχίζουν:

  • Στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου: : Αλέξης Πρεβενάς, Ανδρέας Ιωάννου, Νίκος Φάρφας, Αριάδνη Νεοφύτου, Κλαυδία Παπαδοπούλου.
  • Στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη:  Ζάχος Καραμπάσης, Νέαρχος Ευαγγέλου, Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, Ηρακλής Φάμελλος, Άννα Μιχαηλίδου.
  • Στην ομάδα του Σάκη Ρουβά: Louis Παναγιώτου, Μαρίνα Τζιάνγουιρθ.
  • Στην ομάδα του Κωστή Μαραβέγια: Μαρία Βασιλοπούλου, Γιάννης Πανουκλιάς, Μάριος Καπηλίδης, Μαρία Ιερωνυμάκη, Θεανώ Σακαλίδου, Λεμονιά Μπέζα.

Ήταν μια δύσκολη δοκιμασία όμως ακόμα 2 Κύπριες κατάφεραν να περάσουν στην επομένη φάση.

  • H Αριάδνη Νεοφύτου ερμήνευσε το «Dear Mr. President» της Pink και με το 55% των ψήφων περνάει στα ημιτελικά.
  • Η Άννα Μιχαηλίδου ερμήνευσε το «Layla» του Eric Clapton και με το 58% των ψήφων περνάει στα ημιτελικά.

Andreas Korypas

Γραμματέας του INFE Cyprus και αρθρογράφος. Μηχανολόγος Μηχανικός Ενεργειακής Τεχνολογίας. Αγαπώ το θεσμό της Eurovision από μικρός. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι τα καλύτερα νέα για τον αγαπημένο θεσμό.