Αλβανία 2019: Ακούστε τις συμμετοχές του Festivali i Këngës

Πριν αρκετές μέρες από την σελίδα της Αλβανικής τηλεόρασης ανακοινώθηκαν τα ονόματα των καλλιτεχνών του 57ου Festivali i Këngës, της διοργάνωσης μέσω της οποίας η Αλβανία επιλέγει τον εκπρόσωπο της στην Eurovision 2019. Στην αρχή ακούσαμε μικρά αποσπάσματα των τραγουδιών αλλά τώρα τα τραγούδια υπάρχουν στο διαδίκτυο με την τελική τους μορφή.

Στις τρεις ημέρες που διαρκεί ο διαγωνισμός οι 22 φιναλίστ θα ερμηνεύουν τις συμμετοχές τους. Την πρώτη βραδιά στις 20 Δεκεμβρίου, οι 22 καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια με τη συνοδεία της Δημόσιας Συμφωνικής Ορχήστρας της Αλβανίας. Την δεύτερη βραδιά στις 21 Δεκεμβρίου οι τραγουδιστές θα ερμηνεύσουν ξανά το τραγούδι τους, όμως αυτή τη φορά στην τελική του μορφή, όπως θα διαγωνιστεί στη Eurovision. Στην τελευταία βραδιά στις 22 Δεκεμβρίου, θα μάθουμε τον νικητή που θα εκπροσωπήσει την Αλβανία και θα πάρει το εισιτήριο για το Τελ Αβίβ. Οι παρουσιαστές του 57ου Festivali i Këngës είναι η Ana Golja και ο Viktor Zhusti.

Δείτε τους υποψηφίους και τα τραγούδια τους:
Ποίο είναι τα αγαπημένο σας τραγούδι από το Festivali i Këngës;

Andreas Korypas

Γραμματέας του INFE Cyprus και αρθρογράφος. Μηχανολόγος Μηχανικός Ενεργειακής Τεχνολογίας. Αγαπώ το θεσμό της Eurovision από μικρός. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι τα καλύτερα νέα για τον αγαπημένο θεσμό.