Ελλάδα 2019: Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου υπεύθυνος για την επιλογή της συμμετοχής μας

Σύμφωνα με το άρθρο του site «Eurovision fun», ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου θα αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2019.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η ομάδα εργασίας που θα αναλάβει να φέρεις εις πέρας το project Eurovision για λογαριασμό της ΕΡΤ. Σε αυτή την ομάδα επιτελικό ρόλο θα έχει ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, που είναι και μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας.

Η ΕΡΤ δεν έχει αποφασίσει ακόμα την μέθοδο που θα ακολουθήσει για την επιλογή της συμμετοχής μας στο διαγωνισμό που θα διεξαχθεί τον προσεχή Μάιο στο Τελ Αβίβ, αφού όμως μας ανάφερε η διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης, Μαρία Κουφοπούλου, αυτό θα το αποφασίσει η ομάδα εργασίας που θα συσταθεί.

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου ήταν ο συνθέτης της μουσικής που χρησιμοποιήθηκε στην έναρξη του διαγωνισμού, όταν αυτός πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Πηγή Κείμενου: Eurovision Fun

Andreas Korypas

Γραμματέας του INFE Cyprus και αρθρογράφος. Μηχανολόγος Μηχανικός Ενεργειακής Τεχνολογίας. Αγαπώ το θεσμό της Eurovision από μικρός. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι τα καλύτερα νέα για τον αγαπημένο θεσμό.