Μεγάλη Νικήτρια του X-Factor Ρουμανία η Bella Santiago

Στο χθεσινό επεισόδιο του X-Factor Ρουμανία πραγματοποιήθηκε το τρίτο Live Show όπου 4 καλλιτέχνες διαγωνίστηκαν για το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του X-Factor Ρουμανία. Η βραδιά του τελικού ήταν πάρα πολύ δύσκολη γιατί οι διαγωνιζόμενοι πέρασαν το άγχος της αποχώρησης δυο φόρες. Στο πρώτο γύρο οι 4 διαγωνιζόμενοι ερμήνευσαν ντουέτα με άλλους καλλιτέχνες αλλά μονό δυο διαγωνιζόμενοι πέρασαν στο δεύτερο γύρο. Στο δεύτερο γύρο οι 2 διαγωνιζόμενοι που απέμειναν ερμήνευσαν ένα διαφορετικό τραγούδι και από αυτούς νικήτρια αναδείχτηκε η Bella Santiago.

 

Στο πρώτο γύρο τα ντουέτα που ερμήνευσαν στο μεγάλο τελικό ήταν:
  1. Ioana Bulgaru & Ștefan Bănică – «Coșar, coșar»
  2. Bella Santiago & Tavi Colen – «Fată verde»
  3. Cristian Moldovan & Carla’s Dreams – «Până La Sânge»
  4. Doiniţa Ioniţă & Luminița Anghel – «River Deep, Mountain High»
  5. Ioana Bulgaru & Jeremy Ragsdale – «Trouble»
  6. Bella Santiago & Delia – «Cine m-a făcut om mare»
  7. Cristian Moldovan & Nicole Cherry – «Shallow» (A Star Is Born)
  8. Doiniţa Ioniţă & Ștefan Bănică – «Doar Odată-i Crăciunul»

 

Η Delia επέλεξε έναν πραγματικά ισχυρό συνεργάτη τον Tavin Colen όπου τραγούδησε με την Βella Santiago το τραγούδι «Fată verde»(Πράσινο κορίτσι). Η Bella θεωρείται από όλους ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για να κερδίσει X Factor 2018. Μια τεράστια φωνή, με μεγάλη ψυχή όταν είναι στη σκηνή. Με ένα άγριο βλέμμα όπου φάνηκε πιο αποφασισμένη από ποτέ, η Bella έδειξε δυναμισμό, και το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο.

Στο επόμενο ντουέτο η Delia μαζί με την Bella ερμήνευσαν το τραγούδι της Delia «Cine m-a făcut om mare» (Ποιος Με έκανε Μεγάλο άνθρωπο). Η μοίρα της Bella ήταν πλέον στο τηλεοπτικό κοινό να είναι η μεγάλη νικήτρια.

Οι παρουσιαστές ανακοίνωσαν ότι η Bella Santiago συνεχίζει στους δυο του μεγάλου τελικού. Αμέσως μετά ανακοίνωσαν το όνομα της Doiniţa Ioniţă όπου κατέληξε στην 4η θέση και στην τρίτη θέση κατέληξε ο Cristian Moldovan οπότε η Ioana Bulgaru συνεχίζει. 

Στο δεύτερο γύρο οι δυο καλλιτέχνες που διεκδίκησαν τι νίκη ήταν:

Τέλος μετά από μια μεγάλη βράδια, νικήτρια του X-Factor Ρουμανία 2018 αναδείχτηκε η Bella Santiago.

Όσοι δεν την θυμάστε η Bella Santiago συμμετείχε στο περσινό εθνικό τελικό της Ρουμανίας «Selecția Națională 2018» με το συγκρότημα Jukebox και το τραγούδι «Auzi cum bate» οπού κατέκτησαν την 4η θέση. Ας ελπίσουμε ότι η Bella το 2020 θα είναι ξανά υποψηφία στο «Selecția Națională».

Andreas Korypas

Γραμματέας του INFE Cyprus και αρθρογράφος. Μηχανολόγος Μηχανικός Ενεργειακής Τεχνολογίας. Αγαπώ το θεσμό της Eurovision από μικρός. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι τα καλύτερα νέα για τον αγαπημένο θεσμό.