Γιάννης Σαββιδάκης: «Θέλω ακόμα να πάω στην Eurovision» (video)

Συνέντευξη παραχώρησε ο τραγουδιστής κι ηθοποιός Γιάννης Σαββιδάκης στην εκπομπή Καλύτερα Δεν Γίνεται και στην δημοσιογράφο Φωτεινή Πετρόγιαννη. Ο καλλιτέχνης ρωτήθηκε για αρκετά θέματα κι ένα από αυτά ήταν φυσικά η Eurovision. Ο ίδιος δήλωσε για την εμπειρία του στον θεσμό:

Αρχικά μπήκα στα μουσικά δρώμενα όταν με επέλεξαν να τραγουδήσω στην Eurovision για λογαριασμό της Κύπρου με την Φανή Πολυμέρη. Η εμπειρία μου ήταν πάρα πολύ ωραία κι είναι μια πάρα πολύ καλή μουσική συνεύρεση. Ο θεσμός πέρασε από μία φάση freak show και τερατουργημάτων αλλά τώρα πάει πολύ καλύτερα.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν θα ήθελε να πάει ξανά στην Eurovision δήλωσε:

Θέλω ακόμα να πάω Eurovision. Μου αρέσει η ιδέα κι ειδικά αν είναι δικό μου το τραγούδι. Έχω γράψει κάποια τραγούδια που θα ταίριαζαν για τον θεσμό και τα έχω σπίτι.

Δείτε την συνέντευξη παρακάτω:

O Γιάννης είναι ένας ακόμα καλλιτέχνης που δηλώνει ότι θα τον ενδιέφερε η Eurovision. Θα θέλατε να επιστρέψει στον θεσμό; Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια.

Υπενθυμίζουμε ότι το 1989 ο καλλιτέχνης εκπροσώπησε την Κύπρο με την Φανή Πολυμέρη και το τραγούδι «Απόψε Ας Βρεθούμε» όπου κατέκτησαν την ενδέκατη θέση. To 2011 είχε καταθέσει συμμετοχή για να εκπροσωπήσει και την Ελλάδα.

Giannis Kostikas

Απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής σχολής.