Ισραήλ: Αυτοί είναι τελικά οι παρουσιαστές του Green Room-Σε εμφάνιση έκπληξη η Dana International;

Καθορίστηκαν τελικά τα πρόσωπα που θα αναλάβουν το Green Room του ερχόμενου διαγωνισμού της Eurovision και θα πλαισιώνουν τους βασικούς παρουσιαστές Erez Tal και Bar Rafaeli.

Ο λόγος για την Lucy Ayoub και τον Assi Azar. Η πρώτη είναι παρουσιάστρια της KAN κι ανακοίνωσε φέτος την βαθμολογία της επιτροπής του Ισραήλ αντικαθιστώντας τον επί σειρά ετών Ofer Nachshon. O δεύτερος συμπαρουσιάζει το HaKokhav HaBa, το σόου που αναδεικνύει τον εκπρόσωπο της χώρας τα τελευταία χρόνια.

Η ΚAN έχει ήδη στείλει τις προτάσεις της και το μόνο που μένει είναι να εγκριθεί από την EBU.

Την ίδια στιγμή η Dana International, η μεγάλη νικήτρια για λογαριασμό του Ισραήλ το 1998, ότι θα εμφανιστεί στο Τελ Αβίβ δίχως να διευκρινίζει το πότε και το που, όπως αναφέρει η εφημερίδα The JC. Θα είναι απλά μία εμφάνιση στο Eurovillage μαζί με άλλους Ισραηλινούς καλλιτέχνες ή ως guest σε κάποιο opening/interval act;

Όσον αφορά την επιλογή της πόλης που θα διοργανώσει τον διαγωνισμό, η ίδια δήλωσε ότι:

Δεν είναι και κάτι τόσο σημαντικό και δεν υπάρχει πουθενά νομοθεσία που να λέει ότι η διοργάνωση πρέπει να γίνεται στην πρωτεύουσα της εκάστοτε χώρας. Η Ιερουσαλήμ έχει διοργανώσει αρκετές φορές τον διαγωνισμό. Η πόλη στην οποία κέρδισα ήταν το Μπέρμιγχαμ κι όχι το Λονδίνο.

Θα θέλατε να δείτε την Dana International σε κάποιο act επί σκηνής; Πείτε μας στα σχόλια.

Μείνετε συντονισμένοι στο InfeCyprus για περισσότερες ειδήσεις.

Πηγή: The JC, Esckaz

Giannis Kostikas

Απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής σχολής.