Ολλανδία 2019: Θετικοί για να εκπροσωπήσουν την χώρα τους οι Within Temptation

Πριν από μερικές εβδομάδες η εφημερίδα Metro δημοσίευσε ένα άρθρο με την συνέντευξη του Daniël Dekker συντάκτη του AVROTROS του ραδιοτηλεοπτικού φορέα της Ολλανδίας. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι τίποτα δεν θα αποκαλυφθεί που να έχει σχέση με την Eurovision 2019 πριν από τα Χριστούγεννα. Καθώς οι μέρες περνάνε ήδη 3 χώρες ανακοίνωσαν τους καλλιτέχνες τους αλλά φαίνεται ότι η Ολλανδία δεν έχει τα ιδία σχέδια με πέρσι που ανακοίνωσε το Waylon πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων.

 

Από την άλλη στην τηλεοπτική εκπομπή RTL Boulevard  παρουσίασαν την συνέντευξη που πήραν από το συγκρότημα Within Temptation από μια συναυλία που κάνουν αυτό το διάστημα. Αφού τέλειωσε η συνέντευξη, ο Ronald Molendijk –  γνωστός DJ και παραγωγός – πρότεινε στο συγκρότημα να ακολουθήσουν τα βήματα του Waylon και να εξετάσουν το ενδεχόμενο να πάνε στην Eurovision.

 

Όταν η συνέντευξη μοιράστηκε στα Social Media, οι Within Temptation απάντησαν σε ένα σχόλιο ότι ίσως είναι ευκαιρία να το σκεφτούν.

Επί του παρόντος το συγκρότημα είναι απασχολημένο αυτή την περίοδο με την προώθηση του τελευταίου τους άλμπουμ Resist και την βόρειο αμερικανική περιοδεία στις 28 Φεβρουάριου μέχρι τις 19 Μαρτίου. Πράγμα που καταλήγουμε ότι υπάρχει αρκετός χρόνος για να ετοιμαστούν για την φετινή Eurovision.

Θα είναι άραγε το συγκρότημα Within Temptation οι φετινοί εκπρόσωποι της Ολλανδίας;

Andreas Korypas

Γραμματέας του INFE Cyprus και αρθρογράφος. Μηχανολόγος Μηχανικός Ενεργειακής Τεχνολογίας. Αγαπώ το θεσμό της Eurovision από μικρός. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι τα καλύτερα νέα για τον αγαπημένο θεσμό.