Σαν Μαρίνο: Θα είναι ο Rodrigo Alves ο εκπρόσωπος της χώρας;

Ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέα του Σαν Μαρίνο ανακοίνωσε προχθές ότι επέλεξε έναν διεθνή καλλιτέχνη για τη Eurovision 2019 που θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ. Το όνομα του καλλιτέχνη θα ανακοινωθεί σε ειδική συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες εβδομάδες στο Σαν Μαρίνο.

Ωστόσο από την στιγμή της ανακοίνωσης, οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν λέγοντας ότι ο Rodrigo Alves (γνωστός και ως Human Ken Doll) έχει επιλεγεί για να εκπροσωπήσει την χώρα στην επόμενη Eurovision. Ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Instagram ανέφερε ότι θα βρεθεί στην Eurovision με ένα δυνατό ποπ τραγούδι που ετοιμάζεται.

Ποιός είναι ο Rodrigo ;

Ο Rodrigo Alves είναι ένας σταρ του Instagram με περίπου 770.000 followers. Έχει ξοδέψει τεράστια ποσά για πλαστικές επεμβάσεις με στόχο να μοιάζει με την κούκλα του Ken. Αυτό έχει οδηγήσει σε αρκετές εμφανίσεις του σε τηλεοπτικά προγράμματα σε όλο τον κόσμο.

Ο 35χρονος καλλιτέχνης έγινε πασίγνωστος στο Ηνωμένο Βασίλειο με την εμφάνισή του Celebrity Big Brother της χώρας το 2018, όπου έφυγε κακήν κακώς. Έχει πολύ μεγάλη περιουσία κι είναι πρόθυμος να επενδύσει φέτος στην συμμετοχή του για την Eurovision.

Πώς θα σας φαινόταν να εκπροσωπήσει το Σαν Μαρίνο;

Giannis Kostikas

Απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής σχολής.