Γαλλία 2019: Απόψε ο πρώτος ημιτελικός του Destination Eurovision

Απόψε θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος ημιτελικός του Destination Eurovision. Εννέα καλλιτέχνες θα διαγωνιστούν για να φτάσουν στο μεγάλο τελικό και να είναι αυτοί που θα εκπροσωπήσουν την Γαλλία στο διαγωνισμό της Eurovision 2019. Από τις Εννέα συμμετοχές που θα πάρουν μέρος σε κάθε ημιτελικό, θα προκρίνονται μόνο οι τέσσερις.

Παρουσιαστής της βραδιάς όπως και πέρσι θα είναι ο τραγουδιστής Garou. Στο πάνελ που θα λένε τι άποψη τους μόνο θα είναι οι Vitaa, André Manoukian και Christophe Willem. Τα πέντε μέλη της διεθνούς κριτικής επιτροπής θα είναι η Sanja, ο David Tserunyan ο Paul Jordan, η Carla Bugahlo Trindade και η Tali Eshkoli οπού θα καθορίσουν το 50% των αποτελεσμάτων.

H διεθνή κριτική επιτροπή του Destination Eurovision
 
Στον Πρώτο Ημιτελικό του Destination Eurovision θα διαγωνιστούν οι εξής:
  1. Naestro – Le brasier
  2. Battista Acquaviva – Passio
  3. Bilal Hassani – Roi
  4. Mazy – Oulala
  5. Lautner – J’ai pas le temps
  6. Florina – In the shadow
  7. Chimène Badi – Là Haut
  8. Aysat – Comme une grande
  9. Silvàn Areg – Le petit Nicolas

 

Ο πρώτος ημιτελικός του Destination Eurovision 2019 θα μεταδοθεί από την France2, στις 22.00 ώρα Κύπρου και από την επίσημη σελίδα της Γαλλίας για τον διαγωνισμό της Eurovision στο Facebook. (Eurovision France

Andreas Korypas

Γραμματέας του INFE Cyprus και αρθρογράφος. Μηχανολόγος Μηχανικός Ενεργειακής Τεχνολογίας. Αγαπώ το θεσμό της Eurovision από μικρός. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι τα καλύτερα νέα για τον αγαπημένο θεσμό.