ΠΓΔΜ 2019: Θα είναι οι Next Time οι εκπρόσωποι της χώρας;

Το δημοφιλές ποπ ντουέτο, Next Time, διακριτικά μοιράστηκε κάποια ενδιαφέροντα snippets μέσω των social media υποδεικνύοντας ότι ίσως αυτοί θα είναι οι εκπρόσωποι για την Π.Γ.Δ.Μ. στο Tel Aviv.

Μια πιθανή επιστροφή;

Με βάση,την προηγούμενη εμπειρία τους στην Eurovision που μπορεί να μην προκρίθηκαν,ωστόσο αυτό δεν σταμάτησε τον Stefan και τον Martin από το να δημιουργήσουν νέα μουσική και να κάνουν τοπική καριέρα.

Πρόσφατα,αυτοί προσπάθησαν να πάνε τη μουσική τους καριέρα σε διαφορετική κατεύθυνση. Κατάφεραν να κερδίσουν δυναμική στην χώρα τους διασκευάζοντας παραδοσιακή μουσική και δίνοντας της το δικό τους στίγμα.

Φήμες, φήμες, φήμες

Ρίχνοντας μια ματιά στα social media στα προσωπικά και στα επαγγελματικά τους live,ο Stefan και ο Martin τυχαία (ή όχι) έδωσαν στους φανς τους μικρά στιγμιότυπα σχετικά με την πιθανή επιστροφή τους στον διαγωνισμό.

Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας,MKRTV,έχει μέχρι τώρα τηρήσει σιγήν ιχθύος σχετικά με τα σχέδια τους για την επερχόμενη Eurovision. Είναι γνωστό ότι θα επιλέξουν την συμμετοχή τους για άλλη μια φορά με απευθείας ανάθεση όπως γίνεται από το 2016.

Η πρώτη τους συμμετοχή στην Eurovision

Ο Stefan και ο Martin δεν είναι ξένοι όσον αφορά την κοινότητα των φανς και την σκηνή της Eurovision. Ήταν η δεύτερη συμμετοχή της Π.Γ.Δ.Μ. στην σειρά που δεν κατάφερνε να προκριθεί στον τελικό. .

Το «Neshto Sto Ke Ostane» τερμάτισε στην 10η στον ημιτελικό στην Μόσχα. Λόγω ενός κανόνα που ίσχυε τότε το 2008 και το 2009,οι επιτροπές είχαν το δικαίωμα να επιλέξουν τον δέκατο φιναλίστ. Οι επιτροπές επέλεξαν να δώσουν το εισιτήριο στους Φινλανδούς Waldo’s People αντί για τους ίδιους.

Μπορούν οι Next Time να φέρουν την μικρή βαλκανική χώρα ξανά στον τελικό; Θα θέλατε να τους ξαναδείτε πίσω στον διαγωνισμό;

Πηγή:ESCXTRA