Τσεχία 2019: Αποκαλύφθηκαν βαθμολογίες μελών της κριτικής επιτροπής. Η Barbora Mochowa είναι η νικήτρια;

Αποκαλύφθηκαν τα πρώτα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της κριτικής επιτροπής για το ESCZ 2019 της Τσεχίας. Δέκα συνολικά κριτές θα αποκαλύπτουν τις βαθμολογίες τους στις 7 και στις 9 η ώρα κάθε βραδύ και το τελικό αποτέλεσμα θα αποκαλυφθεί στις 28 Ιανουαρίου.

Ο πρώτος που θα βαθμολογήσει είναι ο Cesar Sampson όπου εκπροσώπησε πέρσι την Αυστρία και κατέληξε στην 3η θέση και δίνει τους 12 βαθμούς τους στο τραγούδι True Colours της Barbora Mochowa.

Ο δεύτερος που θα βαθμολογήσει είναι ο Jonas Rasmussen όπου εκπροσώπησε πέρσι την Δανία και κατέληξε στην 9η θέση και δίνει τους 12 βαθμούς του στο τραγούδι True Colours της Barbora Mochowa.

Έντονα ακούγεται ότι η Barbora Mochowa κέρδισε την ψηφοφορία του κοινού με 40 %  αφήνοντας τους υπόλοιπους με μεγάλη διάφορα πίσω. Αν αυτό ισχύει η Barbora είναι σίγουρα αυτή που θα εκπροσωπήσει την Τσεχία στο Τελ Αβίβ με αυτό το μαγευτικό τραγούδι.

Andreas Korypas

Γραμματέας του INFE Cyprus και αρθρογράφος. Μηχανολόγος Μηχανικός Ενεργειακής Τεχνολογίας. Αγαπώ το θεσμό της Eurovision από μικρός. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι τα καλύτερα νέα για τον αγαπημένο θεσμό.