Αρμενία 2019: 300 τραγούδια υποβλήθηκαν για την συμμετοχή της Srbuk

Εδώ και μερικούς μήνες η περίοδος υποβολής των τραγουδιών για το τηλεοπτικό φορέα AMPTV της Αρμενίας ήταν ανοιχτός και τώρα έχει κλείσει. Περίπου 300 τραγούδια έχουν υποβληθεί και ένα από αυτά τα τραγούδια θα είναι αυτό που η Srbuk θα τραγουδήσει στο διαγωνισμό της Eurovision 2019 στο Ισραήλ.

Συγκεκριμένα η Srbuk δήλωσε:

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως χτυπάει η καρδία μου και με πόση ανυπομονησία περίμενα τα αιτήματά σας. Και τώρα είναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια πόσο ευγνώμων είμαι σε όλους εσάς που έχετε σκεφτεί και συνθέσατε τραγούδια για μένα. Από τις εκατοντάδες αιτήσεις που έλαβα, έχω πολλά αγαπημένα τραγούδια και πρέπει να επιλέξω μόνο ένα. Η ομάδα μας χρειάζεται χρόνο για να πάρει την τελική απόφαση και να παρουσιάσω το τραγούδι που θα συμμετέχω στην Eurovision στους αγαπημένους μου Fans. Είμαι πολύ ανυπόμονη και ελπίζω να είστε και εσείς.

Η ημερομηνία ανακοίνωσης του τραγουδιού δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί. 

Πηγή: EscBubble

Andreas Korypas

Γραμματέας του INFE Cyprus και αρθρογράφος. Μηχανολόγος Μηχανικός Ενεργειακής Τεχνολογίας. Αγαπώ το θεσμό της Eurovision από μικρός. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι τα καλύτερα νέα για τον αγαπημένο θεσμό.