Μάλτα 2019: Απόψε ο τελικός του X-Factor!

Απόψε θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός του X-Factor Μάλτα. Στις 7 Οκτωβρίου 2018 για πρώτη φορά το X-Factor άρχισε μεταδίδεται ζωντανά στην τηλεόραση της Μάλτας. Γνωστοί καλλιτέχνες άλλα και νέοι καλλιτέχνες ερμήνευσαν μεγάλες επιτυχίες για να καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό. Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Μάλτας είχε ενημερώσει εξαρχής ότι ο νικητής του X-Factor θα είναι ο επόμενος εκπρόσωπος της χωράς. Μετά από 4 μήνες επιτέλους φτάσαμε στο τελικό του X-Factor.

Οι 4 υποψήφιοι καλλιτέχνες που διεκδικούν την εκπροσώπηση της Μάλτας είναι:
  • Owen Leuellen
  • Petra
  • Michela Pace
  • Nicole Frendo
Special Guest

Καλεσμένος στο τελικό του X- Factor Μάλτας θα είναι ο φετινός νικητής του X-factor UK Dalton Harris. Ο Dalton Harris, μαζί με τον James Arthur, κυκλοφόρησαν πρόσφατα «The Power Of Love». Το κομμάτι αφού κυκλοφόρησε μπήκε κατευθείαν στο Official Big Top 40 και το Δεκέμβριο έφτασε στη θεση Νο.1. Το «The Power Of Love», επίσης, έκανε το ντεμπούτο του στο No.4 στον επίσημο UK Single Chart. Επί του παρόντος, ο Dalton είναι στο στούντιο και ασχολείται με τα καινούργια του κομμάτια. Τέλος έχει ήδη ξεκινήσει συναυλίες σε όλο το ΗΒ (The X Factor Live Tour 2019).

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το τελικό της Μάλτας στις 21:50 ώρα Κύπρου στο κανάλι της Μάλτας (ΕΔΩ και ΕΔΩ) ή στο κανάλι του Youtube.

Andreas Korypas

Γραμματέας του INFE Cyprus και αρθρογράφος. Μηχανολόγος Μηχανικός Ενεργειακής Τεχνολογίας. Αγαπώ το θεσμό της Eurovision από μικρός. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι τα καλύτερα νέα για τον αγαπημένο θεσμό.