Κύπρος: Το Infe Κύπρου στην πρώτη συνέντευξη τύπου της Τάμτα (video)

Σήμερα το Infe Κύπρου έδωσε το παρών στην πρώτη συνέντευξη τύπου της Τάμτα που διοργάνωσαν η εταιρία της MINOS EMI και το ΡΙΚ. Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στο «Σπίτι της Κύπρου» στην Αθήνα, το οποίο βρίσκεται στην οδό Ξενοφώντος 2Α, κοντά στην Πλατεία Συντάγματος. Ο χώρος είναι τμήμα της Κυπριακής Πρεσβείας και χειρίζεται εκπαιδευτικά και πολιτιστικά θέματα για το κοινό.

Την εκπρόσωπό μας συνόδευαν η υπεύθυνη της κυπριακής αποστολής στην Eurovision Εύη Παπαμιχαήλ, ο γενικός διευθυντής του ΡΙΚ Μιχάλης Μαραθεύτης, η διευθύντρια της δισκογραφικής εταιρίας της καλλιτέχνιδας Μαργαρίτα Μάτσα κι ο manager της Erodios Live Management Γιάννης Κουτσαφτάκης.

Οι παρευρισκόμενοι αφού ευχαρίστησαν όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια και φυσικά τους συνθέτες και την Sacha Jean-Baptiste ανέφεραν:

Μαργαρίτα Μάτσα:

Η Τάμτα είναι πολύ εργατική κι όταν έχει κάτι σαν στόχο δεν το βάζει κάτω. Έχει σεβασμό σε ότι κι αν κάνει και διακρίνεται για τον επαγγελματισμό της. Έχει μεγάλη ομάδα από πίσω της κι είμαστε σίγουροι ότι όλοι θα μιλάνε για την Τάμτα και το Replay το καλοκαίρι.

Ο κ. Μαραθεύτης ανέφερε ότι θα δούμε έξι άτομα στην σκηνή ενώ καταλάβαμε ότι δεν θα γίνει κάποιο promo tour. Το τραγούδι είναι καθαρόαιμα pop, μοντέρνο με επικά στοιχεία και στίχους ερωτικούς. Στις 5 Μαρτίου θα ακούσουμε για πρώτη φορά το τραγούδι και θα δούμε το video clip. Ένας από τους συνθέτες που θα είναι και στα φωνητικά της Τάμτα, είναι ο Kristoffer Fogelmark.

Η Τάμτα ανέφερε τις άριστες σχέσεις που υπάρχουν με την Γεωργία κι ότι γνωρίζει αρκετούς από τους διαγωνιζόμενους του Georgian Idol ενώ ευχαρίστησε όλους για την στήριξη και για τα πολλά θετικά μηνύματα που έλαβε.

Μείνετε συντονισμένοι στο INFECyprus για όλες τις εξελίξεις της κυπριακής συμμετοχής!

Giannis Kostikas

Απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής σχολής.