Ρωσία 2019: Με το Sergey Lazarev στο Τελ Αβίβ!

Σύμφωνα με τo δελτίο ειδήσεων της ρωσικής δημόσιας τηλεόρασης αλλά και επίσημα από την σελίδα του Sergey Lazarev στο Facebook,  ο Sergey είναι ο επόμενος εκπρόσωπος της Ρωσία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2019.

Επίσης αναφέρεται εδώ και καιρό ότι το κοινό μπορεί να εκπλαγεί στέλνοντας τον Sergey, γιατί θα έχουν στο μυαλό τους την συμμέτοχη του 2016. Το τραγούδι αποτελεί μία δυναμική κι επική μπαλάντα οπού έχει ήδη ηχογραφηθεί με συμφωνική ορχήστρα. Όπως καταφέραμε να μάθουμε, αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο εκδοχές του τραγουδιού με διαφορετικούς στίχους. 

Ο καλλιτέχνης θα τραγουδήσει ένα τραγούδι σε σύνθεση του Philipp Kirkorov και του Δημήτρη Κοντόπουλο ενώ η παραγωγή θα γίνει από τον Ηλία Κοκοτό. Ακούγεται επίσης ότι ο Φωκάς Ευαγγελινός επιστρέφει ως σκηνοθέτης του διαγωνισμού. Δείτε σχετικό μας άρθρο (ΕΔΩ).

Θα καταφέρει άραγε ο Sergey Lazarev να πετύχει αυτό που έκανε ο Dima Bilan και να φέρει την δεύτερη νίκη για την Ρωσία;

Andreas Korypas

Γραμματέας του INFE Cyprus και αρθρογράφος. Μηχανολόγος Μηχανικός Ενεργειακής Τεχνολογίας. Αγαπώ το θεσμό της Eurovision από μικρός. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι τα καλύτερα νέα για τον αγαπημένο θεσμό.