Ρωσία: Sergey Lazarev-“Όλοι περιμένουν την νίκη από εμένα κι αυτό μου δίνει μεγαλύτερη ευθύνη”

Όπως σας ενημερώσαμε χθες, ο Sergey Lazarev θα είναι ο επόμενος εκπρόσωπoς της Ρωσίας στην Eurovision. Την είδηση την γνωρίζαμε αρκετοί από καιρό παρά τις διαψεύσεις και χθες το όνομά του ανακοινώθηκε επίσημα από τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα της χώρας VGTRK.

Ο καλλιτέχνης έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Russia 1 “Utro Rossi” κι ανέφερε:

Η απόφαση πάρθηκε από το Russia 1 κι εμένα επειδή είχα αρκετές αμφιβολίες για να επαναλάβω το ταξίδι της Eurovision. Έκανα ότι μπορούσα, κερδίσαμε τις ψήφους του κοινού κι είχαμε αναγνώριση αλλά και πάλι είχα αμφιβολίες.

Συνέχισε αναφέροντας:

Ελπίζω να με στηρίξει όλη η χώρα κι όσοι δούνε και ψηφίσουν στον διαγωνισμό. Χρειάζομαι την στήριξή τους ακόμα περισσότερο σε σχέση με την προηγούμενη φορά γιατί αυτά είναι νέα ρίσκα που παίρνει κάποιος. Υπάρχουν περισσότερες προσδοκίες κι όλοι περιμένουν την νίκη από εμένα κι αυτό μου δίνει μεγαλύτερη ευθύνη. Εγώ λέω να ευχόμαστε μόνο μία καλή κι αξιοπρεπή εμφάνιση όπως την περασμένη φορά.

Έκλεισε λέγοντας:

Νιώθω ήδη την σύγκριση, όπως κι εγώ θα συγκρίνω τον εαυτό μου με το 2016 καθώς το “You are The Only One” έχει μπει στην ιστορία της Eurovision κι είναι από τις εμφανίσεις με τις περισσότερες προβολές στο διαδίκτυο. Η δημιουργική ομάδα είναι η ίδια με επικεφαλής τον Philipp Kirkorov και το τραγούδι που μου έδωσε το έγραψε σε συνεργασία με Έλληνα συνθέτη…Όλες οι λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν στο πρόγραμμα “Privet, Andrey” όσον αφορά την ομάδα και το τραγούδι και θα μπορώ να πω περισσότερα”

Giannis Kostikas

Απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής σχολής.