Νορβηγία: Ο Mørland αποκαλύπτει σκηνές από τα παρασκήνια του επίσημου μουσικού του βίντεο «En Livredd Mann»!

Kjetil Mørland! O βετεράνος της Eurovision γνωστός για την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του και τoν αριστοκρατικό τρόπο με τον οποίο γράφει και συνθέτει τα τραγούδια του. Τον γνωρίσαμε το 2015 που μαζί με την Debrah Scarlettt ερμήνευσαν το «Α Monster Like Me» κατακτώντας την 8η θέση για τη Νορβηγία. Φέτος επιχειρεί να κάνει άλλη μια διαδρομή στη δόξα του Grand Prix Melodi συμμετέχοντας σόλο με το νορβηγικής γλώσσας τραγούδι «En Livredd Mann«(«Ένας τρομοκρατημένος άνδρας»), ένα κομμάτι κλασικό και συνάμα σύγχρονο.

Πιο κάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο με σκηνές από τα παρασκήνια του επίσημου μουσικού βίντεο του Mørland «En Livredd Mann».

Όσον αφορά στο κομμάτι ο ίδιος δήλωσε:

Μέσω του τραγουδιού «En Livredd Mann» αντιλαμβάνεσαι πως είναι να περνάς πραγματικά δύσκολες στιγμές. Όλοι περνούμε δύσκολα κάποια στιγμή στη ζωή μας. Ίσως να συμβεί κάτι που ποτέ δεν φανταζόσασταν ότι θα συνέβαινε σε σας. Αισθάνεστε αβοήθητοι, τρομοκρατημένοι και αγωνίζεστε να βρείτε μια διέξοδο. Δυστυχώς για εμένα, έχασα τη μητέρα μου πολύ νωρίς και υποθέτω ότι πραγματικά με επηρέασε ως άτομο. Αυτό δεν είναι ένα τραγούδι για τη μητέρα μου αλλά είναι για την ίδια απελπιστική αντίληψη. Πρόσφατα έγινα γονέας και νομίζω ότι αυτό με έκανε να φοβάμαι. Φοβάμαι να μην χάσω τα καλά που έχουμε, φοβάμαι να μην χάσω το γιό μου Leo και μην με χάσει αυτός. Ταυτόχρονα έχω επικεντρωθεί πολύ περισσότερο στο να απολαμβάνω κάθε μέρα που έχουμε μαζί. Και να εκτιμώ πόσο εξαιρετικά τυχεροί είμαστε

Για τα γυρίσματα του επίσημου μουσικού βίντεο του «En Livredd Mann» ανέφερε:

Το «En Livredd Mann» είναι ένα σκοτεινό τραγούδι και η ιδέα γύρω από αυτό είναι επίσης πολύ σκοτεινή. Καθώς το τραγούδι είναι στα νορβηγικά, ήθελα πραγματικά να μεταφέρω τα συναισθήματα και τους στίχους κατά κάποιον τρόπο, και ο σύγχρονος χορός είναι μια παγκόσμια γλώσσα που φάνηκε να είναι πολύ κατάλληλη. Αρχίσαμε να σχεδιάζουμε το βίντεο στις αρχές Δεκεμβρίου και το γυρίσαμε μέσα σε μια μέρα στα μέσα Ιανουαρίου. Η όλη διαδικασία πήρε περίπου 9 ώρες και ήταν μια εκπληκτική μέρα μεγάλης ομαδικής εργασίας. Οι χορευτές προσαρμόστηκαν πραγματικά στο όλο concept και μπορείτε να δείτε πραγματικά το συναίσθημα στα πρόσωπά τους. Ο Scott Write και η ομάδα του έκανε μια εκπληκτική δουλειά. Είναι πολύ ταλαντούχος.

Το επίσημο μουσικό βίντεο του Mørland «En Livredd Mann»


Valentinos

Πρόεδρος του INFE Κύπρου. Σπούδασα Δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών του ΑΝΤ1 και είμαι κάτοχος του διπλώματος Media & Journalsm από Wegan & Leigh College του Λονδίνου. Παράλληλα κατέχω πτυχίο Δημοτικής Εκπαίδευσης. Τα τελευταία 8 χρόνια δουλεύω ως δάσκαλος σε Δημοτικό Σχολείο.