Βόρεια Μακεδονία: Στις 4 Μαρτίου η κυκλοφορία του «Proud»!

Στις 4 Μαρτίου αναμένεται να κυκλοφορήσει τo τραγούδι «Proud» με το οποίο η Tamara Todevska θα εκπροσωπήσει την Βόρεια Μακεδονία στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Να υπενθυμίσουμε ότι τo τραγούδι «Proud» έχουν γράψει οι Robert Bilbilov, Darko Dimitrov και Lazar Cvetkovski.

Η Tamara σε ανάρτηση της στο instagram μεταξύ άλλων αναφέρει:

 

Η Eurovision δεν είναι μόνο ένας διαγωνισμός τραγουδιού, είναι η συνάντηση των λαών της Ευρώπης, είναι η αναγνώριση και η αποδοχή της διαφορετικότητας, η άρνηση του κατεστημένου, και η υπερηφάνεια για το ποιοι είμαστε. Είναι αυτή η μια νύχτα του χρόνου όπου ολόκληρη η ήπειρος έρχεται κοντά για να γιορτάσει την τόλμη, την ανδρεία και την ατομικότητα. Είναι το μέρος όπου το να είσαι «διαφορετικός» αυτόματα σε κάνει να νιώθεις υπερήφανος.

Προσθέτει επίσης:

 

Είμαι υπερήφανη να σας πω ότι στις 16 Μαΐου θα αφιερώσω το τραγούδι μου στην κόρη μου και θα τραγουδήσω για όλους εκεί έξω, στους οποίους έχουν πει ότι πάντα πρέπει να χαμηλώνουν το κεφάλι τους και να ακολουθούν αυστηρούς κανόνες. Στις 16 Μαΐου, θα παραβιάσουμε τους κανόνες και τουλάχιστον για εκείνη τη βραδιά, θα δείξουμε στον κόσμο ότι το να «είμαι υπερήφανος» είναι πάντα ισχυρότερο από το δικό τους «δεν θα είσαι ποτέ αρκετός».

Valentinos

Πρόεδρος του INFE Κύπρου. Σπούδασα Δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών του ΑΝΤ1 και είμαι κάτοχος του διπλώματος Media & Journalsm από Wegan & Leigh College του Λονδίνου. Παράλληλα κατέχω πτυχίο Δημοτικής Εκπαίδευσης. Τα τελευταία 8 χρόνια δουλεύω ως δάσκαλος σε Δημοτικό Σχολείο.